Fabia. Reinventată.
Fabia. Reinventată.
Fabia. Reinventată.
Fabia. Reinventată.

Noua ŠKODA Fabia

La Paris a fost prezentată publicului pentru prima dată...

 

...Acum o admirăm pe străzile din România! Cel mai popular model din segmentul mașinilor de dimensiuni reduse - a treia generație Fabia stabilește noi standarde în termeni de precizie, spațiu, funcționalitate și grijă pentru mediul înconjurător. Un nou design cu un limbaj expresiv, emoțional. În plus, oferă sistem avansate de securitate, confort și infotainment.

Ați văzut deja reclama TV cu noua ŠKODA Fabia?

Din presă și bloguri

cabral.ro scrie...

" La clasa ei Fabia o să fie, sunt sigur, printre favorite. Arată bine pe-afară, arată bine pe dinăuntru și mai presus de orice… se mișcă tare bine.

Dacă te gândești să-ți iei o mașină și te uiți după ceva din clasa asta, sfatul meu este să iei și-o Fabia la test, sunt șanse să-ți placă mult."

petreanu.ro scrie...

"Ţinuta de drum mi s-a părut excelentă. Fabia accelerează susţinut, frânează precis, se ţine bine în curbe şi rulează foarte bine pe drum asfaltat (n-am părăsit şoseaua). Cutia de viteze e încântătoare, o combinaţie foarte bună între fermitate şi uşurinţă de folosire."

"ŠKODA Fabia nu e plicticoasă, asta e cert; e o maşină vioaie, prietenoasă, care îţi dă un sentiment de siguranţă la conducere, în sensul că răspunde corect şi prompt la comenzi. În plus, noua generaţie beneficiază de un concept special de personalizare - ColourConcept - care le permite clienților să-și aleagă o culoare anume pentru plafon, jante și oglinzi retrovizoare laterale (combinaţia caroserie galbenă cu plafon, oglinzi şi jante negre arată remarcabil)."

digi24.ro scrie...

 

"A treia generație a subcompactei produse în Cehia dispune de un nou design, mai matur, dar și de dimensiuni ușor crescute față de generația precedentă. Acest lucru nu afectează manevrabilitatea care a consacrat acest model."

"Deși cu dimensiuni subcompacte, ideale pentru traficul urban, noua Fabia impresionează prin spațiul generos de care dispune fiecare pasager [...] Tehnologia încorporată în mașină de producătorul ceh convinge prin simplitate și ușurința în operare. "

Design

În dezvoltarea celei de-a treia generații Fabia am pus accent pe sportivitate și un look cu totul "proaspăt". Rezultatul este o mașină tânără, fresh și modernă, ridicând standardele pentru segmentul ei.

Am proiectat inițial proporțiile mai ferme ale vehilculului. Noua Škoda Fabia este mai plată și mai mare ca modelul precedent, fiind mult mai stabilă pe drum. Am introdus muchii ascuțite, linii clari și elemente cristaline. Astfel, am obținut un contrast mai accentuat și un puternic joc de lumini și umbre. Toate acestea oferă mașinii un caracter aparte și încredere în sine.

Designer-șef ŠKODA, Jozef Kabaň

Conceptul de culori

Noua Fabia - mai economică cu până la 17%

Motoare TSI complet noi

TSI este garanția pentru dinamică, performanță solidă și consum redus.

Sistemul Start-Stop și funcția de recuperare a energiei la frânare sunt caracteristici standard. Noi motoare pe benzina cu patru cilindri, cu injecție directă și norma EU6 de emisii de noxe. Motoarele TSI sunt proiectate pentru șoferii care doresc un motor flexibil în orice situație. 

Noi motoare TDI

În cazul în care conduceți mii de kilometri pe an și consumul redus este extrem de important pentru dumneavoastră, atunci motoarele TDI sunt alegerea perfectă. Acest nou tip de motoare diesel cu trei cilindri, cu injecție common rail sunt disponibile cu variante de 90-105 CP. O putere impresionantă, consum redus de combustibil și suspensie excelentă.

Știri

05.09.2017

Premiera europeană a conceptcar-ului ŠKODA VISION E la salonul auto IAA

Concept-car-ul este primul automobil pur electric din istoria ŠKODA. Conceptul îndeplineşte normele pentru nivelul 3 al condusului autonom şi redefineşte standardele privind conectivitatea. Citeşte mai departe

01.06.2017

Campania Diesel EA189

Începând cu luna iunie 2016, am lansat campania de service. Între timp, au fost dezvoltate măsurile tehnice pentru toate autovehiculele ŠKODA afectate, măsuri care au fost aprobate de către Autoritatea de Omologare Auto a Regatului Unit (Certification Agency of the United Kingdom). Citeşte mai departe

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă