2004 - Octavia

Noua Octavia se remarcă printr-un desing proaspăt și mult mai dinamic, spațiu interior extrem de generos și tehnologia de ultimă oră. Deja mașina fost distinsă cu numeroase premii internaționale printre care prestigiosul "Volan de aur" în clasa sa, decernat de revista germană "Bild am Sonntag".

2002 - Modelul Superb

Superb reprezintă marca Škoda în clasa superioară a automobilelor. Designul elegant, detaliile bine gândite, materiale de înaltă calitate şi o ofertă unică în privinţa spaţiului interior sunt mărturii pentru conştiinţa calităţii la Škoda. Cu cele trei modele Fabia, Octavia şi Superb, Škoda se numără astăzi printre cei mai renumiţi producători de automobile şi pune totodată accentul pe tehnica cea mai modernă, aşa cum a făcut-o de la începutul activităţii sale de producţie, în urmă cu peste 100 de ani.

2000 -Fabia Combi. Mașina mare din clasa mică.

La un an după Fabia sedan, Combi este disponibil și pe modelul cel mai mic. Prima dată când ŠKODA aduce un astfel de model pe o clasă inferioară. Fabia Combi este caracterizată prin spațiu și eleganță.

1999 - Škoda Fabia: o nouă clasă

O dată cu lansarea modelului Fabia, care se produce pe o platformă complet nouă, Škoda porneşte la drum şi în categoria automobilelor de clasă mică, stabilind noi etaloane. Ceea ce se reflectă în acordarea premiului I, cu aur, din partea revistei Auto Bild din Austria, şi în numeroase alte distincţii. In 2004 Fabia este reimprospatata cu un design nou si elegant.

1998 - Skoda produce pentru prima dată 400.000 de automobile pe an.

Aceste automobile se exportă în 70 de ţări din întreaga lume. La această cifră impresionantă a contribuit modelul de succes Octavia, care în 1998 an a fost completat cu versiunea Combi

1996 - Un nou nivel de tehnologie

La sfârşitul lunii aprilie a anului 1996 s-a putut sărbători realizarea autovehiculului Skoda cu numărul 1.000.000 de la începutul existenţei sale ca societate comerciala cu o vechime de 5 ani. Totodată a avut loc introducerea unei a doua linii de modele de clasă medie (Skoda Octavia) şi construirea unei hale de montaj, construită după cele mai moderne principii - o unitate de producţie modulară.

1991- Fuziunea cu VW

După schimbarea politică din anul 1989 Skoda a inceput căutarea unui partener străin puternic in incercarea de a se impune din nou pe plan international. În decembrie 1990 guvernul ceh s-a hotărât pentru Volkswagen şi la 16 aprilie 1991 noua societate comercial Skoda şi-a reluat activitatea ca Skoda automobilova a.s. În 1994 a fost înlocuită seria de modele de până atunci cu Skoda Felicia care, din punctul de vedere al calitatii şi designului, corespundea etaloanelor internaţionale. Acest model s-a produs în 1.400.000 de exemplare.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă