2007 - Škoda Praktik

O utilitară ce dispune de o capacitate de transport sporită şi confortul unui autoturism. Punctul forte îl constituie raportul preţ/calitate - o importanţă deosebită s-a acordat acestei caracteristici în cazul tuturor modelelor Škoda. Škoda Praktik, model ce a fost construit pe platforma Roomster, se încadrează perfect în tiparul Škoda.

2007 - Mașina de raliu Super 2000

La salonul auto Geneva Motor Show, ŠKODA a prezentat un model dedicat curselor Motorsport, Škoda Fabia S2000. Astfel, compania debutează în sportul cu motor ce are o tradiție de peste 100 de ani.

2007 - Gama offroad Scout.

Škoda Octavia Scout cu tractiune 4x4 si Škoda Roomster Scout se bucura de apreciere din partea publicului.

2007 - Škoda Fabia. A doua generaţie.

Bestseller-ul Škoda paseste intr-o noua generatie. Presa si publicul remarca spatiul generos, designul modern si caracteristicile tehnice de care dispune noul model.

2006 - Škoda Roomster. A patra familie de modele

Škoda Roomster este a patra familie de modele, Škoda pasind astfel catre un nou segment de piata. Prin inovativul sistem de scaune individuale spate Varioflex, Škoda Roomster redefineste conceptul de spatiu. Designul se distinge prin compartimentarea habitaclului in doua segmente: "Driving Room" si "Living Room".

2005 - Škoda Octavia RS

Škoda Octavia RS se remarca datorita laturii sale sportive - 200 CP si viteza maxima 240 km/h sunt doar cateva dintre caracteristicile tehnice ale celui mai rapid model de serie Škoda.

2005 - Škoda Octavia Combi si Combi 4x4

O interpretare modernă a conceptului Combi este o combinaţie perfectă între confort, performanţă şi control excelente în toate condiţiile, pe şosea sau off-road.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă