2009 - Noul Superb Combi.

La succesul celei de-a doua generaţii a modelului de top s-a alaturat şi varianta combi. Noul Superb Combi oferă confort la un nivel de top şi un spaţiu interior deosebit de generos.

2009 - Škoda Yeti. Şi totuşi el există.

Primul SUV de la Škoda este pregătit să facă faţă provocărilor şi să vă depăşească aşteptările. Yeti este caracterizat printr-o simbioză între designul unic, siguranţă, funcţionalitate şi confort.

2008 - Noua Škoda Octavia

Designul atractiv al noului modelului Škoda Octavia pastreaza caracterul fundamental al predecesorului sau: clasic, elegant si atemporal. Conceptia sa moderna si dinamismul liniei sale genereaza un plus emotional.

2008 - Piatră de hotar în producţia modelelor Fabia şi Octavia.

Cele două cele mai bine vândute modele de la Škoda se bucură de multă popularitate. Atât pentru gama de modele Fabia cât şi în cazul modelelor Octavia a fost produs autoturismul cu numărul 2.000.000.

2008 - Noua Škoda Superb

Caracterizandu-se printr-un design elegant, o oferta generoasa de spatiu, detalii atent gandite, motoare performante, materiale de calitate si prelucrare superioara, noua generatie Škoda Superb indeplineste toate conditiile unui model de top.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă