2013 - Noua Škoda Rapid Spaceback

În segmentul de autovehicule compacte, ŠKODA a extins gama de modele, pozițonând noul Rapid Spaceback între Fabia și Octavia. Pentru prima dată, compania oferă un automobil care combină calitățile practice cu dimensiunea și forma unei mașini compacte.

2013 - Debutează cel mai rapid model Octavia

Noua Škoda Octavia RS a fost prezentată în premieră mondială la Goodwood Festival of Speed, pe data de 10 iulie. Nu a fost niciodată o Octavia RS atât de rapidă și dinamică. Noul model RS oferă, în același timp, maximum de funcționalitate și spațiu, siguranță superioară și o multitudine de sisteme de asistență moderne.

2013 - Noua ŠKODA Superb.

La Shanghai Auto Show, s-a sărbătorit premiera noului model Superb. Cu un design nou spectaculos, atat pentru varianta sedan, cât și pentru Combi, mașina își păstrează statutul de "navă amiral" a mărcii. 

2013 - Noua Octavia. Fascinantă. Zi de zi.

A treia generație de Octavia. Cel mai de succes model ŠKODA este mai inovatoare, mai performantă și mai atractivă. Cu noile sisteme de asistență pentru șofer și infotainment, precum și soluțiile Simply Clever, Octavia simplifică viața de zi cu zi. În plus, aceasta oferă o mulțime de spațiu fără precedent - pentru toți și toate.

2012 - Noua Škoda Rapid. Spațiu în cele mai bune forme.

Škoda Rapid stabilește noi standarde în segmentul său, cu foarte mult spațiu, design nou expresiv, un raport excelent calitate-preț. Cu detalii atractive și echipamente performante, Rapid se impune printre modelele deja existente.

2012 - Premiera noului Citigo

Škoda Citigo este unul dintre cele mai compacte și spațioase mașini din segmentul său. Impresionante sunt soluțiile Simply Clever, cum ar fi suportul de bilete, sistemul de plase pentru portbagaj, sau compartimentele de depozitare. Škoda Citigo are 5 din 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Explorează lumea cu noua Škoda Citigo.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă