Campania Diesel EA189

01.06.2017

Introducere

Fiecare unic client este important pentru noi.

Campania diesel este despre mult mai mult decât doar despre niște motoare. Este despre fiecare unic client. De aceea, noi am actualizat până acum cu succes peste șase sute de mii de mașini ŠKODA în întreaga lume.

Dar nu ne-am oprit aici. Am continuat să dezvoltăm, să testăm și să verificăm. Toate măsurile noastre de ordin tehnic au fost aprobate de Agenția de Certificare a Vehiculelor, Marea Britanie, după testări riguroase. Asta înseamnă că noi putem implementa măsura tehnică la fiecare și toate motoarele diesel afectate ŠKODA.

Istoricul tehnic

Pentru majoritatea variantelor de motor afectate, măsura tehnică constă dintr-o actualizare de software, care încorporează cele mai recente constatări rezultate din dezvoltarea în curs de desfășurare a procesului de combustie diesel din ultimii ani, prin efectuarea unor schimbări, cum ar fi un sistem perfecționat de injecție. Timpul de muncă pur pentru această măsură va fi de aproximativ o jumătate de oră.

Numai pentru motoarele de 1,6 litri este de asemenea necesar să montăm ceea ce se numește un transformator de debit (Flow Transformer). Timpul necesar pentru implementarea măsurilor tehnice este de mai puțin o oră.

Autoritățile de reglementare relevante au confirmat că aplicarea măsurilor tehnice nu afectează negativ valorile consumului de combustibil, valorile emisiilor de CO2, puterea motorului, cuplul maxim de torsiune sau emisiile de zgomot. În plus față de activitatea intensivă de confirmare a măsurilor în cadrul Grupului Volkswagen, autoritățile au efectuat de asemenea teste independente extensive, în unele cazuri cu ajutorul unor furnizori externi de servicii tehnice.

Clienții afectați pot fi siguri că măsurile tehnice vor fi implementate cu succes. Toate cifrele relevante pentru aprobarea tipului de vehicul rămân valabile. Aceasta a fost o condiție prealabilă cheie pentru aprobarea măsurilor tehnice de către autorități.

În multe țări, fiecare client care va avea măsura tehnică efectuată pe vehiculul său va primi confirmarea scrisă în acest sens după vizitarea centrului de service.

Intrați în legătură cu ŠKODA

Toți clienții ŠKODA cu autovehicule pentru care a fost aprobată măsura tehnică au fost deja invitați să ia parte la măsura tehnică.

Dacă doriți să verificați imediat dacă respectivul vehicul al dvs. este afectat de măsura tehnică, vă rugăm să utilizați instrumentul nostru de verificare a seriei șasiului (VIN) accesibil prin următoarea legătură:

În cazul în care instrumentul de verificare VIN confirmă că vehiculul dvs. este afectat de măsura tehnică, noi am dori să vă rugăm să contactați un partener autorizat ŠKODA și să stabiliți o programare cât mai curând posibil.

Măsura va lua între 30 de minute și 1 oră, în funcție de gama de lucrări și este, bineînțeles, gratuită pentru dvs. Am dori să înțelegeți că măsura poate dura ceva mai mult din motive organizatorice care rezultă din procesele operaționale. Pentru a evita orice inconveniențe, ŠKODA vă va asigura, dacă e necesar, o alternativă adecvată de mobilitate adaptată nevoilor dvs. gratuit pentru timpul de implementare a măsurii.

De asemenea, puteți folosi următoarele opțiuni pentru a intra în contact cu ŠKODA:

Diesel Hotline

Telefon: 021.200.09.01 *

Program: Non-stop

 

Vă mulțumim pentru răbdare și loialitatea față de marca noastră.

 

Întrebări frecvent adresate

 

*Număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă