Informaţii actuale - EA189

01.06.2017

Stimate doamne, Stimați domni,

Începând cu luna iunie 2016, am lansat campania de service. Între timp, au fost dezvoltate măsurile tehnice pentru toate autovehiculele ŠKODA afectate, măsuri care au fost aprobate de către Autoritatea de Omologare Auto a Regatului Unit (Certification Agency of the United Kingdom). Acum putem începe implementarea măsurilor tehnice pentru restul clienţilor.

Pentru a verifica dacă softul afectat a fost instalat la automobilul dumneavoastră, vă rugăm să vizitaţi partenerul dumneavoastră autorizat ŠKODA sau să apelaţi hotline-ul regional ŠKODA (021.200.09.01*), dedicat chestiunii diesel sau să completaţi o cerere on-line cu răspuns imediat în Aplicaţia ŠKODA Diesel Campaign, făcând click pe butonul verde de mai jos.


Dorim să vă asigurăm că încrederea clienţilor noştri şi a publicului este şi rămâne bunul nostru cel mai de preţ. Regretăm profund această situaţie. Important pentru clienţii noştri este să ştie că toate autovehiculele sunt sigure şi că pot fi utilizate în trafic. Ne asumăm întreaga răspundere pentru costurile de implementare a măsurilor tehnice necesare.

Vă mulţumim pentru înţelegere. 

*Număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie.

Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul.
Acceptă&Continuă