Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA CITIGO Design

Design

De la prima privire, toţi gândesc: trebuie să fie o ŠKODA.Designul inconfundabil şi marcant, cu grila radiatorului cu lamele şi ramă cromată, geamurile mari şi farurile cu contururi tăioase fac din CITIGO un mândru membru al familiei ŠKODA.

ŠKODA CITIGO Design

Dimensiuni compacte

CITIGO redefineşte calităţile unui automobil de oraş caracteristic, oferind dimensiuni exterioare compacte şi un interior cu neobişnuit de mult spaţiu pentru patru adulţi.Cu manevrabilitatea sa bună şi confortul excelent la condus, CITIGO convinge în aproape toate situaţiile vieţii.

ŠKODA CITIGO Design

Trebuie să fie o ŠKODA

Se vede de la prima privire:aceasta este o ŠKODA!Designul automobilului de oraș prezintă caracteristicile specifice mărcii.Suprafeţele sunt clar modelate, liniile sunt precise, contururile sunt clare şi geamurile laterale au dimensiuni generoase.Pe scurt:se vede de la prima privire că CITIGO este un automobil ingenios, atractiv şi compact.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală