Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Siguranță ŠKODA CITIGO

Siguranță

Una dintre dotările speciale de siguranţă oferite de ŠKODA CITIGO este asistentul City de frânare de urgenţă.Acesta sporeşte considerabil siguranţa, mai ales în traficul urban aglomerat.Asistentul include o funcţie de frânare de urgenţă, care monitorizează traficul pe o rază de până la 10 metri în faţa autovehiculului, până la o viteză de 30 km/h.Dacă şoferul nu reacţionează în timp util la un obstacol, sistemul poate împiedica coliziunea.

Siguranță ŠKODA CITIGO

Construcție sigură

Structura rigidă a caroseriei este de importanță crucială pentru siguranţă.Partea din faţă şi cea din spate a automobilului sunt astfel concepute încât să absoarbă cât mai multă energie posibil în cazul unui impact.Modul special de instalare a motorului împiedică intrarea motorului în cabina pasagerilor.În cazul unui impact grav, motorul intră sub cabina ocupanţilor, unde nimeni nu poate fi rănit.

Siguranță ŠKODA CITIGO

ESC - Sistemul electronic de control al stabilităţii

Sistemul electronic de control al stabilităţii, ESC, vă ajută să faceţi faţă situaţiilor critice, în care autovehiculul ar putea derapa.Unitatea de comandă compară în permanenţă datele standard cu datele cu privire la ţinuta actuală a autovehiculului.Dacă aceste valori nu se suprapun, unitatea de comandă iniţiază stabilizarea autovehiculului.ESC este un ajutor important pentru şofer, dar nu poate totuşi anula legile fizicii.Poate în schimb fi de ajutor prin asigurarea unei aderenţe mai bune pe roţile utilizate pentru stabilizarea automobilului.

Siguranță ŠKODA CITIGO

Airbag-uri frontale

Airbag-ul frontal din volan protejează şoferul, iar airbag-ul din bord protejează pasagerul din faţă.Airbag-ul pentru pasager poate fi dezactivat când este necesar.

Siguranță ŠKODA CITIGO

Airbag-uri cap-torace

Airbag-urile cap-torace din scaunele faţă protejează eficient zona lombară, pe cea abdominală şi toracele şoferului şi pasagerului din faţă, în cazul unui impact lateral.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală