Partenerii noştri

o

Punctele noastre forte - partenerii noştri

Škoda este o echipă puternică: împreună obţinem rezultate maxime!

Porsche România S.R.L.

Porsche România S.R.L. este importatorul Škoda care are rolul de a crea condiţiile-cadru optime pentru o consiliere personalizată a clienţilor.

Distribuitorii şi partenerii de service Škoda

Distribuitorii şi partenerii de service Škoda - Satisfacția clienţilor este obiectivul nostru principal, iar serviciile profesioniste, de care puteţi beneficia apelând la o singură persoană de contact, sunt punctul nostru forte.

Concernul Volkswagen - Mai mult decât o marcă auto.

Concernul Volkswagen - Mai mult decât o marcă auto. La pagina pentru clienţii mari şi autorităţi găsiţi cele cinci mărci ale Grupului Volkswagen, reunite sub un singur acoperiş.Noi vă oferim autovehiculul potrivit pentru orice situaţie, fie că aveţi nevoie de o maşină agilă de oraş, o limuzină de lux sau un autovehicul comercial.Alături de informaţii actuale despre produsele noi şi modelele existente, aici, la pagina clienţilor mari, aveţi posibilitatea de a configura modele de referinţă şi de a le compara cu alte modele ale Concernului Volkswagen.

Porsche Bank.

Porsche Bank.Un partener cu experienţa a 600.000 de contracte de finanţare.Încă din anul 1966, companiile europene au încredere în Porsche Bank.În calitate de partener Škoda, avem un singur obiectiv:să facem condusul pe cât de confortabil, pe atât de eficient din punct de vedere economic.