Modele

Noua ŠKODA ENYAQ 𝗶V

PĂSTRĂM DISTANȚA. ȘI RĂMÂNEM APROAPE.

ŠKODA SUPERB iV

The power to change mobility.

NOUA ŠKODA OCTAVIA

Continua
k

Oferta noastră

Alegeţi automobilul care vi se potrivește.

Ultimele știri

ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un inedit proiect online de anvergură

16.02.2021

București, 17 februarie 2021 - În premieră pentru peisajul auto românesc, ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un proiect online de anvergura unui proiect de televiziune: Ziua ŠKODA - “Discuții între 4 roți”. Sub forma unei serii inedite de emisiuni online, show-ul reunește în fiecare episod câte șase invitați diferiți care poartă discuții și oferă informații de la volanul modelelor ŠKODA. Cu Cabral în rol de prezentator, show-ul are formatul unei emisiuni de edutainment, ce combină în mod natural educația cu divertismentul (entertainment). ŠKODA menține astfel focusul pe relaționarea cu comunitățile apropiate brandului, chiar și în perioada pandemiei.

ŠKODA ENYAQ iV aduce o structură nouă a gamei de produs și opțiuni de echipare Design Selection ce reflectă stilul locuințelor moderne

08.02.2021

Mladá Boleslav, februarie 2020 – Odată cu ENYAQ iV, ŠKODA AUTO lansează și o nouă structură pentru gama sa de produse și un concept nou inovator pentru interior, pășind totodată ferm în epoca mobilității electrice. Primul model ŠKODA bazat pe platforma modulară de electrificare MEB a Grupului Volkswagen oferă opțiunile de echipare Design Selection noi, pentru personalizarea interiorului. Opțiunile Design Selection sunt inspirate din mediile de locuit moderne și completează liniile de echipare existente. Culorile și materialele sunt perfect coordonat. În interviul redat în continuare, Kateřina Vránová, cea care conduce departamentul Culori și Elemente de Decor al ŠKODA AUTO vorbește alături colegul ei, Stefan Webelhorst, despre materialele alese, multe dintre acestea fiind naturale, procesate sustenabil sau reciclate și demonstrează pe baza unui video cât de simplu poate fi configurată noua ŠKODA ENYAQ iV, în doar 6 pași.