Modele

Bucuria de a alege!

Noua FABIA

CO₂ 105 g/km
Consum 4.6 l/100km

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Elemente esențiale - ŠKODA FABIA

Simțiți-vă ca acasă

FABIA oferă mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele lor. Interiorul este plăcut şi spaţios, iar aceste caracteristici pot fi accentuate vizual de trapa panoramică de mari dimensiuni. Luați loc şi savuraţi priveliştea!

Elemente esențiale - ŠKODA FABIA

Niciun compromis pentru siguranță

Modele noastre ŠKODA nu fac niciodată niciun fel de compromis când vine vorba de siguranţă. Gama de sisteme de asistenţă oferite pentru FABIA a fost extinsă, oferind acum şi mai mulţi asistenţi, o parte dintre aceştia fiind deja consacraţi în segmentele auto superioare.

Elemente esențiale - ŠKODA FABIA

Practică și elegantă

FABIA este, ca de obicei, o maşină fiabilă, cu un design atractiv. Modelul s-a impus deja ca automobil optim pentru traficul urban, iar noul său design tineresc şi modern îi confirmă valoarea.

Elemente esențiale - ŠKODA FABIA

Puternic și economic

FABIA oferă exclusiv motoare moderne pe benzină, care îmbină plăcerea condusului cu menajarea mediului. În gama modelului sunt incluse motoare cu puteri între 75 CP şi 110 CP.

Elemente esențiale - ŠKODA FABIA

Jante

Noi respectăm cerinţele şi nevoile tuturor clienţilor noştri şi facem tot ce ne stă în puteri să le satisfacem. De aceea, am lăsat pe mâinile dumneavoastră cel mai important aspect: designul maşinii dumneavoastră.

Ca un smartphone pe patru roți

A fi online şi la drum nu înseamnă doar acces la distracţie şi informaţii, ci înseamnă şi ajutor la drum. ŠKODA Connect este poarta spre universul tuturor posibilităţilor de comunicare.

Dotări

Dotari de serie (selectie):

  • Volan imbracat in piele
  • Computer de bord
  • Limitator viteza
  • Oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite
  • Geamuri electrice fata
  • Jante otel 15"
  • Telecomanda pliabila
  • Radio Swing cu touchscreen 5"
Afișează toate dotările

Siguranță fără compromisuri

ŠKODA FABIA a obținut cel mai mare calificativ, 5 stele, la testele de impact Euro NCAP.

Detalii

Informație pentru consumatori cu privire la consumul de carburant și la emisiile de CO2: începând cu data de 1 septembrie 2017, pentru anumite autovehicule noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de Testare a Autovehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de carburant și a emisiilor de CO2. Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui noul ciclu de conducere european (NEDC), procedura de testare actuală. În timpul acestei etape de tranziție, din punct de vedere legal este în continuare obligatoriu să se menționeze valorile NEDC. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de carburant și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC.

Ultimele știri

ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un inedit proiect online de anvergură

16.02.2021

București, 17 februarie 2021 - În premieră pentru peisajul auto românesc, ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un proiect online de anvergura unui proiect de televiziune: Ziua ŠKODA - “Discuții între 4 roți”. Sub forma unei serii inedite de emisiuni online, show-ul reunește în fiecare episod câte șase invitați diferiți care poartă discuții și oferă informații de la volanul modelelor ŠKODA. Cu Cabral în rol de prezentator, show-ul are formatul unei emisiuni de edutainment, ce combină în mod natural educația cu divertismentul (entertainment). ŠKODA menține astfel focusul pe relaționarea cu comunitățile apropiate brandului, chiar și în perioada pandemiei.

ŠKODA ENYAQ iV aduce o structură nouă a gamei de produs și opțiuni de echipare Design Selection ce reflectă stilul locuințelor moderne

08.02.2021

Mladá Boleslav, februarie 2020 – Odată cu ENYAQ iV, ŠKODA AUTO lansează și o nouă structură pentru gama sa de produse și un concept nou inovator pentru interior, pășind totodată ferm în epoca mobilității electrice. Primul model ŠKODA bazat pe platforma modulară de electrificare MEB a Grupului Volkswagen oferă opțiunile de echipare Design Selection noi, pentru personalizarea interiorului. Opțiunile Design Selection sunt inspirate din mediile de locuit moderne și completează liniile de echipare existente. Culorile și materialele sunt perfect coordonat. În interviul redat în continuare, Kateřina Vránová, cea care conduce departamentul Culori și Elemente de Decor al ŠKODA AUTO vorbește alături colegul ei, Stefan Webelhorst, despre materialele alese, multe dintre acestea fiind naturale, procesate sustenabil sau reciclate și demonstrează pe baza unui video cât de simplu poate fi configurată noua ŠKODA ENYAQ iV, în doar 6 pași.