NouaFABIA

Bucuria de a alege!

MOBEL AUTO
MOBEL AUTO

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Mai modernă, mai fiabilă şi mai simpatică

Simțiți-vă ca acasă

FABIA oferă mult spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele lor. Interiorul este plăcut şi spaţios, iar aceste caracteristici pot fi accentuate vizual de trapa panoramică de mari dimensiuni. Luați loc şi savuraţi priveliştea!

Niciun compromis pentru siguranță

Modele noastre ŠKODA nu fac niciodată niciun fel de compromis când vine vorba de siguranţă. Gama de sisteme de asistenţă oferite pentru FABIA a fost extinsă, oferind acum şi mai mulţi asistenţi, o parte dintre aceştia fiind deja consacraţi în segmentele auto superioare.

Practică și elegantă

FABIA este, ca de obicei, o maşină fiabilă, cu un design atractiv. Modelul s-a impus deja ca automobil optim pentru traficul urban, iar noul său design tineresc şi modern îi confirmă valoarea.

Puternic și economic

FABIA oferă exclusiv motoare moderne pe benzină, care îmbină plăcerea condusului cu menajarea mediului. În gama modelului sunt incluse motoare cu puteri între 75 CP şi 110 CP.

Jante

Noi respectăm cerinţele şi nevoile tuturor clienţilor noştri şi facem tot ce ne stă în puteri să le satisfacem. De aceea, am lăsat pe mâinile dumneavoastră cel mai important aspect: designul maşinii dumneavoastră.

Ca un smartphone pe patru roți

A fi online şi la drum nu înseamnă doar acces la distracţie şi informaţii, ci înseamnă şi ajutor la drum. ŠKODA Connect este poarta spre universul tuturor posibilităţilor de comunicare.

Siguranță fără compromisuri

ŠKODA FABIA a obținut cel mai mare calificativ, 5 stele, la testele de impact Euro NCAP.

Detalii

 

ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA Descărcare catalog
pdf (10 MB)
ŠKODA FABIA Descărcare listă de prețuri
pdf (209 KB)

Informație pentru consumatori cu privire la consumul de carburant și la emisiile de CO2: începând cu data de 1 septembrie 2017, pentru anumite autovehicule noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de Testare a Autovehiculelor Ușoare Armonizată la Nivel Mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului de carburant și a emisiilor de CO2. Începând cu data de 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui noul ciclu de conducere european (NEDC), procedura de testare actuală. În timpul acestei etape de tranziție, din punct de vedere legal este în continuare obligatoriu să se menționeze valorile NEDC. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de carburant și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC.