EURO TEHNO GROUP Pitesti

12.06.2020

A treia generație a ediției de lifestyle a combi-ului ŠKODA: noua OCTAVIA SCOUT

 

 

 

› Echipată cu dotări pentru off-road, și noua generație OCTAVIA continuă acum povestea succesului gamei SCOUT

› Combi multifuncțional atractiv, cu design robust și garda la sol crescută cu 15 mm

› Prima OCTAVIA SCOUT ce poate fi comandată la cerere cu tracțiune față a devenit acum și mai spațioasă

 

Mladá Boleslav, iunie 2020 - Noua generație ŠKODA OCTAVIA și-a adăugat acum în gamă și versiunea SCOUT. Povestea de succes a acestui break cu detalii robuste, alură de automobil de off-road, garda la sol crescută și tracțiune integrală a început în anul 2007, fiind acum continuată cu un nou capitol, la a patra generație a celui mai popular model al mărcii ŠKODA. Alături de designul său emoțional, combi-ul multifuncțional oferă chiar și mai mult spațiu decât predecesorul și este disponibil acum opțional și cu tracțiune față.

 

Atât în vacanțele cu familia, cât și la cumpărăturile săptămânale sau în excursiile la munte cu mountain-bike-ul în portbagaj: noua ŠKODA OCTAVIA SCOUT, oferită exclusiv în versiunea de caroserie COMBI, este automobilul perfect pentru numeroase ocazii. Echipat cu Pachetul pentru drumuri grele în dotarea standard, inclusiv scut de protecție și garda la sol crescută cu 15 mm, OCTAVIA SCOUT este pregătită și pentru off-road, dar preferată de mulți și pentru tractarea remorcilor pentru bărci, de pildă, sau pentru rulote. Echipat cu motorul 2,0 TDI de 147 kW (200 CP), autoturismul poate chiar tracta remorci cu frâne cu o greutate de până la 2.000 kg.

 

OCTAVIA spațioasă pentru orice ocazie

La fel ca surorile sale din întreaga gamă OCTAVIA, și OCTAVIA SCOUT oferă chiar și mai mult spațiu decât predecesoarea sa, având acum o lungime de 4.703 mm și lățimea de 1.829 mm, ceea ce înseamnă un plus de 16 mm la lungime și respectiv 15 mm la lățime față de generația anterioară. La fel și capacitatea cea mai mare a portbagajului din segmentul acesta de autoturisme a crescut acum din nou, de data aceasta cu 30 l, la 640 l. Modelul SCOUT poate fi comandat cu farurile full-LED Matrix inovatoare, lansate în premieră cu OCTAVIA. Tehnologia lor avansată îi permite șoferului să conducă în permanență cu luminile de drum activate.

 

Motoare TDI și TSI eficiente și, pentru prima dată, tracțiune față

Noul motor 2,0 TDI din generația EVO își sărbătorește premiera împreună cu noua OCTAVIA SCOUT. Este cel mai puternic motor diesel din istoria gamei, generând 147 kW (200 CP) și 400 Nm. De asemenea, suplimentar față de tracțiunea integrală, ŠKODA oferă acum modelul robust SCOUT și în versiunea cu tracțiune față. Astfel, clienții pot opta acum în acest sens pentru un motor 2,0 TDI cu puterea de 85 kW (115 CP), un motor 1,5 TSI de 110 kW (150 CP) (ambele dotate cu transmisie manuală cu 6 trepte) sau pentru versiunea e-TEC a motorului 1,5 TSI cu transmisia automată DSG cu 7 trepte și tehnologie mild-hybrid. Alternativele sunt două motoare din vârful game, un 2,0 TSI de 140 kW (190 CP) și un 2,0 TDI de 147 kW (200 CP) sau motorul 2,0 TDI ce furnizează 110 kW (150 CP). Fiecare dintre aceste motoare este oferit în echiparea standard cu tracțiune integrală și cu transmisia DSG cu 7 trepte.

 

Design robust, cu detalii specifice gamei SCOUT

Barele de protecție distinctive din față și din spate, fiecare accentuate de scutul cu finisaj cu aspect de aluminiu, precum și elementele din plastic negru aplicate la pasajele roților, la praguri și pe marginea inferioară a portierelor protejează caroseria modelului OCTAVIA SCOUT și totodată îi accentuează look-ul robust și distinctiv. Designul de ansamblu este optim completat cu jantele din aliaj ușor de 18 inchi Braga cu finisaj argintiu sau de jantele din aliaj ușor opționale Manaslu de 19 inchi. Difuzoarele din față și din spate, barele de plafon și ramele geamurilor sunt finisate în argintiu, asemeni carcaselor oglinzilor exterioare încălzite și ajustabile și pliabile electric, ce dispun și de funcție automată anti-orbire. OCTAVIA SCOUT este echipată în dotarea standard și cu proiectoare de ceață cu LED și poartă emblemele exclusive SCOUT pe aripile sale din față.

 

Noul design interior OCTAVIA cu fler de SCOUT

Noul interior al modelului ŠKODA OCTAVIA ce creează o senzație inedită de spațiu generos și simplifică operarea funcțiilor a fost preluat și la noua OCTAVIA SCOUT. Bordul cu design modular nou este dispus pe  mai multe niveluri, incluzând un ecran central mare, cu diagonala de până la 10 inchi. Consola centrală este rafinată cu detalii cromate, ce pot fi observate și pe noile panouri ale portierelor și pe mânere. Elementele de decor specifice gamei SCOUT de pe bord, precum și scaunele Thermo-Flux și emblemele SCOUT de pe scaunele din față creează un interior rafinat și atractiv. Pedalierul modelului OCTAVIA SCOUT este finisat cu aspect de aluminiu, iar tapițeria, volanul, cotierele și bordul sunt toate accentuate cu cusături contrastante nuanța Maro Tabor.

 

La începutul lunii iulie va avea loc premiera mondială a noii OCTAVIA SCOUT și vor fi publicate informații detaliate despre acest model și dotările sale speciale, dar și despre gama OCTAVIA în general.