Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

ŠKODA Connect

ŠKODA Connect include servicii online care, în primul rând, vă sporesc siguranţa.Aceste servicii permit accesul facil la informaţii online şi la informaţii provenite de la automobil.

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

ŠKODA Connect: Infotainment online

Conectaţi sistemul dumneavoastră de infotainment ŠKODA la internet. Astfel vi se va deschide marea lume a serviciilor online. Veţi avea, de exemplu, acces la serviciul de informare cu privire la trafic şi ambuteiaje, sau veţi putea importa rute recomandate.

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

Locul de parcare

Puteţi primi informaţii cu privire la poziţia exactă a automobilului dumneavoastră parcat într-o parcare mare. Informaţiile sunt accesibile de pe telefonul mobil. Vor fi indicate şi adresa, data şi ora la care maşina a fost parcată.

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

ŠKODA Connect: Servicii proactive

Serviciile proactive ŠKODA Connect permit apelarea serviciilor pentru pană, serviciilor pentru informare sau pentru raportarea automată a unui accident. Serviciile vă oferă, de asemenea, posibilitatea de stabilire a unei programări la service, precum şi de accesare a raportului privind starea automobilului.

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

Buton SOS

Apăsând butonul roşu, de deasupra scaunelor din faţă, de la nivelul plafonului maşinii, va fi iniţiat automat un apel de urgenţă în cazul unui accident.

ŠKODA OCTAVIA - Conectivitate

SmartLink

Sistemul SmartLink (MirrorLink®, Apple CarPlay şi Android Auto) poate fi controlat prin intermediul sistemului de infotainment şi permite utilizarea în siguranţă a telefonului dumneavoastră mobil în timp ce conduceţi. SmartLink include şi funcţia SmartGate. Prin intermediul SmartGate puteţi conecta smartphone-ul dumneavoastră cu autovehiculul, folosind conexiunea WiFi. Astfel aveţi posibilitatea de a accesa o serie de informaţii. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală