Siguranță - ŠKODA FABIA Combi

Asistentul pentru schimbarea benzilor

Cu ajutorul senzorilor radar din barele de protecţie din spate, asistentul pentru schimbarea benzii monitorizează zona din spatele automobilului şi din unghiul mort al acestuia. În funcţie de distanţa la care se află autovehiculele din apropiere şi de viteza cu care acestea se deplasează, sistemul va avertiza şoferul prin semnale acustice şi vizuale cu privire la un eventual pericol.

Siguranță - ŠKODA FABIA Combi

Asistentul pentru ieșirea din parcare

Făcând parte din sistemul Side Assist, funcţia de asistare la ieşirea din parcare face uz de aceiaşi senzori radar ca Side Assist şi ajută şoferul la manevrele de ieşire în marşarier de pe locurile de parcare. Sistemul avertizează şoferul sonor şi vizual în cazul unui risc iminent.

Siguranță - ŠKODA FABIA Combi

Asistentul pentru luminile de drum

Asistentul pentru luminile de drum comută automat între luminile de drum şi cele de întâlnire, sporind astfel confortul şi siguranţa.

Siguranță - ŠKODA FABIA Combi

Front Assist

Front Assist monitorizează distanţa faţă de vehiculul din faţă, cu ajutorul radarului integrat în bara de protecţie din faţă şi avertizează şoferul prin semnale vizuale şi sonore în cazul riscului de coliziune. Sistemul ajută automat şoferul, putând încetini maşina până la oprire în anumite situaţii.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală