Modele

Experiențe inedite alături de familie.

Noul KODIAQ

CO₂ 119 - 154 g/km
Consum 4.5 - 6.7 l/100km

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

Reconectează-te

6 motive pentru: ŠKODA KODIAQ

Puternic și frumos

Natura nu acceptă niciun compromis, ci permite doar combinaţiile optime. KODIAQ îmbină designul estetic, marcat de forţă, cu o caroserie aparte, care permite caracteristici optime pentru off-road. Creat pentru cele mai dure condiţii, acest model are totodată un exterior deosebit de elegant.

6 MOTIVE PENTRU: ŠKODA KODIAQ

Generos și elegant

Pe locuri, fiţi gata, start: la bordul modelului KODIAQ cu a doua banchetă opţională, pot călători până la 7 pasageri.

6 motive pentru: ŠKODA KODIAQ

Confortabil și funcțional

Spre serviciu, la cumpărături sau în marea aventură:cu dotările sale generoase pentru confort, KODIAQ are grijă ca fiecare drum să fie o călătorie de lux.

6 motive pentru: ŠKODA KODIAQ

Protejat și sigur

În situaţiile de risc pe care şoferul nu le poate influenţa în mod activ, intervin sistemele de siguranţă pasivă, inclusiv airbag-urile.

6 motive pentru: ŠKODA KODIAQ

Inteligent și în continuă progresare

Teren abrupt, pietriş, noroi sau gropi? KODIAQ cu sistem 4X4 nu se teme de nicio provocare! Expertul în off-road va naşte pasiuni în fiecare călătorie, cu capacitatea sa de a face faţă terenului accidentat şi cu manevrabilitatea sa excelentă. Este pur şi simplu însoţitorul perfect în aventură.

6 motive pentru: ŠKODA KODIAQ

Jante

Aici vă puteţi face o imagine a gamei de jante disponibile.

Simply Clever

Aici găsiţi detalii despre sistemele de asistenţă oferite de ŠKODA.

Conectivitate

KODIAQ vă permite să lăsaţi lumea în urmă, fiind totodată conectat cu lumea, mereu şi de oriunde. Conexiunea online permanentă asigură distracţie şi informaţii la drum, dar şi funcţii adiţionale de asistenţă.

Detalii cu privire la ŠKODA Connect şi SmartLink puteţi găsi aici.

Dimensiuni

Detalii tehnice

Ultimele știri

ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un inedit proiect online de anvergură

16.02.2021

București, 17 februarie 2021 - În premieră pentru peisajul auto românesc, ŠKODA România marchează aniversarea a 125 de ani de la înființare cu un proiect online de anvergura unui proiect de televiziune: Ziua ŠKODA - “Discuții între 4 roți”. Sub forma unei serii inedite de emisiuni online, show-ul reunește în fiecare episod câte șase invitați diferiți care poartă discuții și oferă informații de la volanul modelelor ŠKODA. Cu Cabral în rol de prezentator, show-ul are formatul unei emisiuni de edutainment, ce combină în mod natural educația cu divertismentul (entertainment). ŠKODA menține astfel focusul pe relaționarea cu comunitățile apropiate brandului, chiar și în perioada pandemiei.

ŠKODA ENYAQ iV aduce o structură nouă a gamei de produs și opțiuni de echipare Design Selection ce reflectă stilul locuințelor moderne

08.02.2021

Mladá Boleslav, februarie 2020 – Odată cu ENYAQ iV, ŠKODA AUTO lansează și o nouă structură pentru gama sa de produse și un concept nou inovator pentru interior, pășind totodată ferm în epoca mobilității electrice. Primul model ŠKODA bazat pe platforma modulară de electrificare MEB a Grupului Volkswagen oferă opțiunile de echipare Design Selection noi, pentru personalizarea interiorului. Opțiunile Design Selection sunt inspirate din mediile de locuit moderne și completează liniile de echipare existente. Culorile și materialele sunt perfect coordonat. În interviul redat în continuare, Kateřina Vránová, cea care conduce departamentul Culori și Elemente de Decor al ŠKODA AUTO vorbește alături colegul ei, Stefan Webelhorst, despre materialele alese, multe dintre acestea fiind naturale, procesate sustenabil sau reciclate și demonstrează pe baza unui video cât de simplu poate fi configurată noua ŠKODA ENYAQ iV, în doar 6 pași.