ŠKODA KODIAQ - Spațiu

Portbagaj spațios

KODIAQ gestionează spaţiul în mod aproape miraculos:în versiunea cu cinci locuri, aveţi la dispoziţie un volum de transport de 720 litri, iar rabatând bancheta, capacitatea se ridică la 2.065 de litri. Scaunele din spate pot fi rabatate cu uşurinţă, dintr-o singură manevră.

ŠKODA KODIAQ - Spațiu

Podea dublă

Podeaua poate fi folosită pe ambele feţe (mochetă/plastic), pentru a proteja portbagajul de murdărie.

ŠKODA KODIAQ - Spațiu

7 persoane sau portbagaj imens?

Când nu aveţi nevoie de toate locurile din maşină, puteţi extinde portbagajul versiunii cu 7 locuri, rabatând a doua banchetă. Astfel, beneficiaţi de un spaţiu de transport de 630 de litri. Dacă rabataţi şi prima banchetă, veţi extinde volumul la 2.005 litri.

ŠKODA KODIAQ - Spațiu

Podea variabilă

Pentru a putea utiliza al treilea rând de scaune, trebuie să scoateţi sistemul de acoperire a portbagajului. Acesta poate fi introdus în compartimentul de sub podeaua portbagajului, astfel că nu este necesară depozitarea în afara maşinii.

ŠKODA KODIAQ - Spațiu

Te simți bine în orice moment

Fie că vă aflaţi la volan, sau luaţi loc pe scaunul pasagerului din faţă sau pe al treilea rând de locuri: interiorul modelului KODIAQ nu lasă nicio dorinţă neîndeplinită. Astfel, nu va fi cazul să faceţi compromisuri în ceea ce priveşte spaţiul, confortul, conectivitatea spaţiul de încărcare sau variabilitatea.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală