ŠKODA KODIAQ - Confort

Suspensii dinamice (DCC)

Suspensiile dinamice DCC monitorizează în permanenţă caracteristicile dinamice şi pot fi adaptate la stilul personal de condus, prin intermediul funcţiei de adaptare a modului de condus. Puteţi selecta modurile Normal, Confort, Eco şi Sport. Astfel, KODIAQ poate fi transformat dintr-un automobil confortabil pentru drum lung, într-un SUV care nu face compromisuri în off-road.

ŠKODA KODIAQ - Confort

Climatronic pe 3 zone

Cu sistemul de climatizare Climatronic cu reglaje pe trei zone, şoferul, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate pot să-şi regleze fiecare separat temperatura, beneficiind astfel de confort climatic excelent.

ŠKODA KODIAQ - Confort

KESSY

La modelele echipate cu KESSY (acces şi pornire fără cheie), tasta pentru pornirea şi oprirea motorului se află pe coloana de direcţie.

ŠKODA KODIAQ - Confort

Climatronic

Sistemul de climatizare electronic Climatronic cu reglaje pe două sau trei zone asigură mereu condiţiile climatice optime, dar şi vizibilitate perfectă.

ŠKODA KODIAQ - Confort

Personalizare

Sistemul de infotainment le permite diferiţilor şoferi care conduc maşina să-şi memoreze fiecare propriile setări. De exemplu, pot fi memorate modul de condus, reglajele electrice ale scaunului şoferului, ale sistemului de climatizare, sistemului radio şi de navigaţie şi multe altele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală