ŠKODA KODIAQ - Parcare

Vedere de ansamblu "Area View"

Sistemul "Area View" cuprinde 4 camere video care vă permit să aveţi în vedere întreaga zonă care înconjoară maşina. Imaginea este redată în timp real pe ecranul sistemului de infotainment, astfel încât să puteţi reacționa rapid.

ŠKODA KODIAQ - Parcare

Asistent pentru remorcă

V-aţi dori să folosiţi o remorcă, dar vă este teamă de manevrele în marşarier? Asistentul pentru remorcă vă degrevează de sarcina manevrării la deplasarea cu spatele şi cu remorcă. Dumneavoastră mai trebuie doar să decideţi unde şi când să înceapă şi să se termine manevra. Simplu ca bună ziua!

ŠKODA KODIAQ - Parcare

Asistență la frânare

În ciuda senzorilor de parcare din spate, pot exista situaţii în cursul manevrelor de parcare sau de ieşire din parcare, în care nu reuşiţi să frânaţi la timp. Cu sistemul Manoeuvre Assist, KODIAQ se opreşte automat, putându-se astfel evita posibile coliziuni.

ŠKODA KODIAQ - Parcare

Asistent parcare

Sistemul de asistenţă la parcare vă permite să executaţi manevre perfecte de parcare pe spaţiu strâmt. Sistemul vă ajută să găsiţi locul de parcare potrivit, iar apoi parchează maşina pe un loc de parcare paralel sau perpendicular faţă de carosabil. Locurile de parcare paralele cu drumul trebuie să fie doar cu 60 cm mai lungi decât maşina.

ŠKODA KODIAQ - Parcare

Asistent la ieșirea din parcare

Făcând parte din sistemul Side Assist, funcţia de asistare la ieşirea din parcare face uz de aceiaşi senzori radar ca Side Assist şi ajută şoferul la manevrele de ieşire în marşarier de pe locurile de parcare. În situaţii cu risc iminent, funcţia are chiar şi capacitatea de a frâna automat.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală