Întrebări pe care ți le poți pune în avans

Știu la ce vreau să folosesc o bicicletă?

Acesta este probabil cel mai important lucru de rezolvat înainte de a începe căutarea. Cumpărați o bicicletă pentru transport, recreere, mișcare sau poate toate trei? Cât de des vei calatori? Cat de departe? Vei rămâne pe suprafețe pavate sau vei explora căi de suprafață naturală? Evaluarea acestor criterii vă va ajuta să vă dați seama dacă ar trebui să vă uitați la biciclete de drum, biciclete de fitness, biciclete urbane, electrice, pietriș, montane etc. Există o mulțime de biciclete acolo, deci acest lucru va fi în cea mai semnificativă decizie în îngustarea opțiunilor.

Ce fel de calatorie sper să fac peste un an?

Dacă intenționați să faceți progrese serioase sau pur și simplu să faceți miscare, este important să vă planificați în avans. Rețineți că, practic, toate bicicletele sunt prietenoase cu începătorii și că, în mod ideal, doriți o bicicletă care poate crește odată cu dvs. Probabil că nu aveți nevoie de toate clopoțelele și fluierele pentru a începe. Sau poate veți decide după un an că preferați să cheltuiți banii și să treceți la un cadru mai ușor. Amintiți-vă că însoțitorul magazinului este acolo pentru a vă oferi sfaturi, așa că nu fiți timizi să le cereți părerea și să vă împărtășiți planurile și obiectivele de ciclism.

Care este bugetul meu?

A avea un buget stabilit la cumpărarea unei biciclete vă va ajuta să rămâneți concentrat și să evitați o cumpărare impulsivă pe care o regretați ulterior. Fii realist, dar știi, de asemenea, că a merge cu cea mai ieftină opțiune poate ajunge să aibă niște costuri ascunse semnificative pe drum.

 Întrebări de pus la cumpărături

Desigur, veți avea și câteva întrebări pentru persoana care vă vinde bicicleta! Iată câteva care nu ar trebui lăsate niciodată fără răspuns.

 O pot testa?

Sincer, dacă un magazin de biciclete nu vă permite să luați bicicleta pentru o plimbare rapidă, probabil că ar trebui să faceți cumpărături în altă parte. Acest lucru vă va oferi șansa de a va face o parere și de a vă asigura că știți cum să utilizați în siguranță toate caracteristicile bicicletei - inclusiv schimbatorul de viteze și frânele. Dacă sunteți cu totul nou în ceea ce privește ciclismul, poate fi greu să simțiți ce vi se potrivește, dar cu siguranță doriți să vă asigurați că nu sunteți foarte întinși încercând să ajungeți la ghidon.

Care este diferența dintre aceste biciclete?

 Dacă vă uitați la două opțiuni similare, dar au prețuri izbitor de diferite, există șanse mari ca grupul să fie de vină. Acest termen general pentru componentele mecanice precum schimbătoarele, lanțul și caseta pot avea un impact mare asupra costului bicicletei. Unele dintre produsele de gamă superioară probabil cântăresc mai puțin și se schimbă puțin mai ușor și, deși acestea sunt cu siguranță pozitive, s-ar putea să nu merite neapărat banii suplimentari când abia începeți.

Bicicleta vine cu garanție sau întreținere inclusă?

Unul dintre motivele pentru care este important să vă simțiți confortabil la magazinul în care vă cumpărați bicicleta este că, dacă lucrurile merg bine, sperăm că aceasta va fi prima dintre multe vizite. Probabil că veți aduce bicicleta dvs. de câteva ori pe an pentru service și reparații, deci este o idee bună să aflați despre politica magazinului atunci când vine vorba de furnizarea acestor servicii. De asemenea, ar trebui să aflați ce acoperă garanția producătorului și dacă magazinul vă va ajuta să navigați în procesul de garanție sau dacă veți fi pe cont propriu.

  Un ultim sfat

 În cele din urmă, dacă ajungeți într-o situație în care agentul de vânzări de la care cumpărați o bicicletă vă face să vă simțiți inconfortabil pentru a pune întrebări, luați în considerare să vă duceți afacerea în altă parte. Nu ar trebui să fii niciodată făcut să te simți inconfortabil; cei mai buni comercianți au în echipă agenți de vânzări care vă încurajează să puneți întrebări.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală