Începe sezonul de pedalat! Iată cum să te pregătești cât mai bine!

 

 

 

Nu subestimați vremea!

Vremea de primăvară poate fi cu adevărat imprevizibilă. Desigur, nu este un motiv pentru a rămâne acasă, dar este un motiv pentru a te pregăti. Îmbrăcămintea și efectuarea unei urcări lungi fără o jachetă de vânt pentru coborâre sau ieșirea în ploaie fără accesorii adecvate transformă o plimbare minunată într-un coșmar. Același lucru este valabil și pentru îmbrăcatul în exces, un sentiment constant de căldură îți va strica experiența.

Soluție: Primăvara este perioada de timp perfectă pentru a vă testa îmbrăcămintea funcțională pentru ciclism. Este esențial să aveți haine și accesorii care vă permit să vă ajustați în funcție de condițiile actuale.

Rețineti cele mai bune practici!

1. Rămâneți la curent cu prognozele meteo

2. Îmbracă-te, astfel încât să fii ușor rece la începutul călătoriei. Te vei încălzi.

3. Purtați o vestă de vânt sau o geacă de ploaie la fiecare călătorie

Cum pregătiți bicicleta pentru un nou sezon de aventură?

Pentru bicicleta dumneavoastră nu trebuie să vă faceți griji atât de mult pentru căldură și frig, dar este o idee bună să faceți câteva verificări înainte de a ieși în natură. Iată câteva lucruri foarte importante pe care toată lumea ar trebui să le facă la începutul sezonului.

1. Verificați și reglați presiunea anvelopelor

2. Verificați dacă frânele funcționează și dacă nu sunt uzate prea mult

3. Verificați dacă lanțul este slăbit

 4. Verificați dacă toate luminile au putere

Nu vă schimbați poziția de ciclism

Dacă sunteți un ciclist cu experiență, acordați o atenție deosebită poziției corpului pe bicicletă. Această senzație pe bicicletă se va schimba între sfârșitul sezonului trecut și începutul acestuia. Poate că înălțimea șelei sau lungimea de acoperire nu sunt așa cum ți le amintești.

Soluție: începeți sezonul de ciclism de primăvară cu plimbări mai scurte, sub o oră și acordați atenție modului în care vă simțiți după aproximativ cinci dintre acestea. S-ar putea să vă dați seama că vă simțiti confortabil bicicletei începe să se simtă din nou bine și nu sunt necesare ajustări. Poate că starea dumneavoastră de mișcare și flexibilitate s-au adaptat pur și simplu pentru a merge din nou în aer liber.

La cât mai multe aventuri!

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală