Planificați un traseu în jurul unei destinații distractive

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a motiva copiii să iasă și să pedeleze, nu este nimic în neregulă cu promisiunea unei mici recompense pentru a ajuta la ungerea roților (ca să spunem așa). Verificați ce fel de băuturi răcoritoare sunt oferite de-a lungul traseelor locale sau planificați o excursie printr-un parc din apropiere la un magazin de înghețată sau magazin de dulciuri. De obicei, jumătate din bătălie îi face pe toți să se îmbrace și să iasă pe ușă. Odată ce sunteți pe drum, este posibil ca cei mici să fie încântați să pedaleze mai mult decât v-ați așteptat inițial.

Mergeti la evenimente de ciclism

Întrucât vara aceasta va marca revenirea la o viață în mare măsură "normală", vă puteți aștepta să vedeți tot felul de evenimente de ciclism dornice să fie revitalizate. Căutați ce se întâmplă în zona dvs. locală sau luați legătura cu magazinele sau cluburile de biciclete din apropiere pentru a vedea dacă au planificate evenimente gratuite pentru lunile de vara. De la încercarea de echipamente noi de ciclism până la discuții cu antrenori și piloți locali, aceste evenimente sunt o modalitate excelentă de a stimula interesul pentru sport și de a vă oferi inca un motiv pentru a scoate bicicletele.

Configurați un sistem de comunicare în avans

În special pentru cei mici, teama de a fi lăsat în urmă poate fi destul de descurajantă. Pentru a-i ajuta pe toți să se simtă împuterniciți, alegeți un sistem de comunicare din timp. De acord să rămână împreună și să aibă o modalitate simplă de a semnaliza când cineva are nevoie de o pauză.

Decorează-ți bicicletele

În funcție de vârsta și înclinația creativă a membrilor familiei dvs., un concurs de decorare a bicicletelor ar putea fi exact ceea ce trebuie dacă doriți să vă distrați cu bicicleta. Scoateți panglicile și mărgelele cu spițe și lăsați-vă artistul interior să preia activitatea.

Stabiliți un obiectiv de ciclism de familie

Dacă ești ciclist, probabil știi deja că stabilirea unui obiectiv ajută la menținerea nivelurilor de motivație ridicate. În afară de ambiții personale, folosiți însă aceeași logică pentru a face pe toată lumea entuziasmată să călărească. Veniți cu un număr de kilometri pe care doriți să mergeți cu bicicleta în familie și planificați să recompensați efortul cu o excursie la cinematograf sau la un restaurantul preferat.

Încercați un nou tip de ciclism

Permiterea fiecărui membru al familiei dvs. să-și descopere propriul stil de ciclism este o modalitate importantă de a vă asigura că nu simt că vă impuneți pasiunea. Încercați să amestecați lucrurile vizitând un parc de skate care permite biciclete, verificând o pistă de pompare sau încercând ciclism montan pentru sport

Trageți copiii

Dacă ai micuți care se luptă să țină pasul cu plimbările, îi poți totuși participa la acțiune trăgându-i într-o etichetă sau o remorcă pe care ți-ai potrivit-o pentru propria bicicletă. Este încă o modalitate excelentă de a stabili obișnuința plimbărilor obișnuite cu bicicleta și probabil că în curând îi vor dori să-și dorească un set de roți proprii.

Planificați o vânătoare de gheață pe roți

Dacă aveți timp și energie sau doriți o activitate distractivă pentru a sărbători o zi de naștere sau o etapă importantă a familiei, transformarea unei plimbări cu bicicleta în familie într-o vânătoare de gheață ar putea face cu ușurință una dintre cele mai memorabile ieșiri ale verii. Alegeți repere locale, obiecte din natură sau alte noutăți și faceți o listă de lucruri pe care familia le poate găsi. Imprimați o listă de instrucțiuni ciudate și asigurați-vă că există un premiu tentant pentru câștigător!

Vino pregătit

Cea mai importantă modalitate de a vă asigura că toată lumea se bucură de excursia familiei cu bicicleta este să oferiți gustări și hidratare în cantități ample. Copiii se însetează și înfometează repede, așa că greșește din partea supra-pregătirii. Dacă intenționați o călătorie mai lungă, luați un picnic pentru a mânca o dată la destinație, astfel încât toată lumea să se odihnească și să fie gata pentru turul de întoarcere. Luați straturi suplimentare, protecție solară și fiți dispus să vă adaptați planul dacă elementele nu cooperează. Amintiți-vă că aceste plimbări sunt despre amintirile pe care le creați împreună - cu cât experiența este mai plăcută, cu atât va fi mai ușor să generați entuziasm pentru o altă plimbare!

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală