Beneficiile mobilității electronice

Un mediu mai sănătos

Mobilitatea electrică are, fără doar şi poate, numeroase avantaje pentru mediul înconjurător: pe de o parte, suntem mai puţin dependenţi de carburanţii fosili, iar, pe de altă parte, generăm mai puţină poluare prin transport. Cei care trăiesc în oraşe cu o densitate mare de automobile electrice profită, de asemenea, de reducerea poluării fonice.

Beneficiile mobilității electronice

Accelerare cu putere maximă spre viitor

O reţea care să acopere întreaga Europă? Acum poate că pare imposibil, dar în doar câţiva ani, va fi realitate. Pentru mulţi dintre cei care vor conduce maşini electrice, încărcarea de acasă va reprezenta o soluţie confortabilă, pentru că este nevoie doar de acces la reţea şi de încărcător. Staţia de încărcare pentru acasă nu costă mult, ci doar aproximativ cât o trapă panoramică, de exemplu. Suntem pe deplin pregătiți pentru viitor!

Beneficiile mobilității electronice

Acces în toate zonele

Din cauza poluării şi a schimbărilor climatice, multe oraşe au introdus deja zone în care automobilele cu motor cu ardere internă sunt interzise. Pe viitor, aceste zone se vor înmulţi, dar cu automobilele electrice această situație nu va constitui nicio problemă.

Beneficiile mobilității electronice

Avantaje guvernamentale

În funcţie de condiţiile existente în fiecare ţară, proprietarii autovehiculelor electrice pot beneficia de diverse avantaje la achiziţia şi utilizarea autovehiculelor electrice.

Beneficiile mobilității electronice

Necesar redus de întreţinere a maşinii

Autovehiculele electrice impun un efort mult mai redus pentru întreţinere. Maşinile sunt construite din mai puţine piese de uzură decât autovehiculele cu motor cu ardere internă. Acumulatorii litiu-ion pot trece prin mii de cicluri de încărcare şi descărcare.

Beneficiile mobilității electronice

La curent cu tendinţele

Mobilitatea electrică devine an de an tot mai populară. Nu există moment mai bun decât prezentul să vă gândiţi la un viitor curat şi sustenabil, graţie mobilităţii electrice.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală