Modele

Infotainment Online

Continua
k

Infotainment Online

Din pachetul Infotainment Online fac parte numeroase servicii referitoare la situaţia din trafic, ştiri sau meteo.În video puteţi vedea ce anume vă mai oferă aceste servicii.

Descărcaţi aplicaţia ŠKODA Connect

Google Play

Click pe următorul link pentru a descărca aplicaţia:

App Store

Click pe următorul link pentru a descărca aplicaţia:

*) Pentru a utiliza ŠKODA Connect ("Serviciile") este necesară încheierea unui contract on-line separat cu ŠKODA AUTO a.s.. Pentru a putea beneficia de perioada de valabilitate maximă, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrare pentru a înregistra automobilul pe http://www.skoda-connect.com. Serviciul eCall este activat încă de la livrare, fără să fie necesară înregistrarea.


*) Disponibilitatea serviciilor incluse în pachetul Service Proactiv şi pachetul Acces de la distanţă poate să difere în funcţie de ţară. Este posibil ca anumite servicii să devină disponibile abia ulterior, după livrarea maşinii. La utilizarea serviciilor, este necesară, o conexiune de date între dispozitivul clientului (smartphone, tabletă, PC, etc.) şi serverul de date. Această conexiune de date nu este inclusă în Servicii. Pentru detalii adiţionale, vă rugăm să accesaţi http://www.skoda-auto.com sau să contactaţi partenerul dumneavoastră ŠKODA.

 

**) Utilizarea serviciilor on-line mobile (ŠKODA Connect Infotainment Online) este posibilă exclusiv în combinaţie cu dispozitivele opţionale de navigaţie (Amundsen, Columbus).
Pentru a utiliza ŠKODA Connect ("Serviciile") este necesară încheierea unui contract on-line separat cu ŠKODA AUTO a.s.. Pentru a putea beneficia de perioada de valabilitate maximă, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrare pentru a înregistra automobilul pe  http://www.skoda-connect.com. Serviciul eCall este activat încă de la livrare, fără să fie necesară înregistrarea.

**) Disponibilitatea serviciilor incluse în pachetele Service Proactiv, Acces de la distanţă şi Infotainment Online poate să difere în funcţie de ţară. Este posibil ca anumite servicii să devină disponibile abia ulterior, după livrarea maşinii. La utilizarea Serviciilor, este necesară, de asemenea, o conexiune de date între dispozitivul clientului (smartphone, tabletă, PC, etc.) şi serverul de date. Această conexiune de date nu este inclusă în Servicii. Pentru detalii cu privire la ŠKODA Connect, accesaţi http://www.skoda-auto.com sau contactaţi partenerul dumneavoastră ŠKODA.