Tracţiunea integrală 4x4 de la Škoda

o

Aici puteţi afla totul despre subiectul "4x4"!

Modele

Toate modelele cu tracţiune integrală au fost de curând înnoite şi complet modernizate.Astfel, Škoda dispune de o gamă 4x4 atractivă şi nouă în clasa compactă şi cea medie.Sistemele Škoda de tracţiune integrală oferă mai multe avantaje în comparaţie cu autovehiculele cu tracțiune pe două roţi.

De ce 4x4?

Distribuţia variabilă a cuplului între puntea din faţă şi cea din spate permite transmiterea puterii maxime, pe aproape orice fel de teren.Puterea de tracţiune este sporită simţitor, ceea ce este apreciat mai ales de către cei care folosesc remorci sau rulote.Demararea devine, de asemenea, mai facilă.

Tehnologia

Tot mai mulţi clienţi sunt convinşi de caracteristicile dinamice excelente, de confortul, siguranţa şi caracterul polivalent, precum şi de performanţele automobilelor noastre cu tracţiune integrală.Din 2008 până în prezent, producătorul auto ceh şi-a triplat livrările anuale de automobile 4x4.

Bine de ştiut!

Autovehiculele cu tracţiune integrală asigură niveluri ridicate de siguranţă şi confort.Utilitatea practică pentru şofer este optimizată simţitor, deoarece autovehiculul poate fi utilizat mai flexibil în diferite situaţii, inclusiv pe teren dificil.