4x4 = 16 avantaje

o

Pe toate cele 4 roţi

Tehnologia noastră 4x4 oferă un nivel ridicat de confort pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră. Tracţiunea integrală permite şi evitarea unor situaţii riscante. De asemenea, vă permite să vă amplificaţi plăcerea condusului, în orice anotimp. Fie pe şosea sau în afara drumurilor bătătorite. Acceptaţi aventura cu modelele Škoda 4x4!

Lăsaţi-vă răsfăţat

Modelele 4x4 sunt potrivite pentru şoferii sportivi şi dinamici, care îşi doresc mai multă siguranţă şi stabilitate pentru diferite suprafețe de rulare. Tracţiunea pe toate cele patru roţi oferă un nivel mai ridicat de confort la condus, datorită stabilităţii optimizate a traiectoriei. Cei care tractează o remorcă apreciază şi transmiterea mai bună a puterii.

Pe 4x4 vă puteţi bizui oricând

Frunzele umede, pietrişul, ploaia torenţială, poleiul sau zăpada cresc riscul de derapare. Tracţiunea optimizată permite o mai bună transmitere a cuplului motorului asupra şoselei, ceea ce împiedică rotirea în gol a roţilor din față sau din spate. Tracţiunea integrală Simply Clever oferită de Škoda vă duce în siguranţă la destinaţie, fie prin oraşele mari sau în expediţiile off-road.

TRACŢIUNEA INTEGRALĂ ÎN FIECARE ANOTIMP

"Un automobil fără tracţiune integrală nu poate fi decât o soluţie de urgenţă." (Walter Röhrl, pilot de raliu)

Primăvara

 1. Zăpada topită din virajele umbroase nu îi tulbură liniștea celui care conduce un automobil cu tracţiune integrală.
 2. Dacă brusc revine iarna şi aţi montat deja roţile de vară, tracţiunea integrală vă oferă mai multă siguranţă dacă trebuie neapărat să vă deplasaţi.
 3. Gropile din drumuri impun de multe ori manevre de evitare: sistemul 4x4 vă susţine cu promptitudine.
 4. Drumurile neasfaltate şi înclinate de la munte: nicio problemă cu tracţiunea integrală. Este un sistem ideal pentru cei care lucrează la cabane, în industria forestieră, vânători, medici de ţară, curieri, etc.

Vara

 1. Condusul monoton pe autostradă reduce concentrarea. Dacă se iveşte un şantier pe carosabil, poate fi nevoie să faceţi o manevră rapidă de schimbare a benzii de rulare. 4x4 vă oferă mai multă siguranţă şi în această situaţie.
 2. O furtună bruscă, cu risc de acvaplanare, reprezintă întotdeauna o provocare. 4x4 vă ajută să faceţi faţă situaţiei fără avarii.
 3. Cei care călătoresc la mare, pe drumuri de coastă, cunosc pericolul drumurilor ude cu apă sărată sau acoperite cu nisip. Cu 4x4 rămâneţi pe drumul cel bun.
 4. Cu tracţiunea integrală beneficiaţi de un nivel mai ridicat de siguranţă când conduceţi maşina cu remorcă, maşina şi remorca fiind astfel mai stabile (mai multă greutate şi aderenţă pe puntea spate şi astfel reducerea riscului de pierdere a stabilităţii remorcii).

Toamna

 1. Nu este, desigur, de dorit să vă surprindă iarna cu anvelope de vară. Dar cu tracţiunea 4x4, siguranţa este mai ridicată în astfel de situaţii.
 2. Ceaţă densă? Rămâneţi liniștit şi efectuaţi manevre ţintite de evitare, unde este cazul.Cu 4x4 aveţi şi această situaţie pe deplin sub control
 3. Pe cât de frumoase pot fi frunzele colorate ale toamnei, pe atât de periculoase pot fi dacă se află pe carosabil. De cele mai multe ori, măcar o roată are aderenţă şi vă ajută să ieşiţi din situaţia periculoasă.
 4. 4x4 oferă mai multă siguranţă şi plăcere la condus, inclusiv în condiţii de carosabil uscat, propice condusului sportiv.

Iarna

 1. Tracţiunea integrală vă permite să faceţi faţă deplasărilor în rampă (ca de exemplu pe dealuri sau la accesul spre o curte).
 2. 4x4 oferă mai multă siguranţă în condiţii de iarnă şi polei, inclusiv pe drumurile drepte.
 3. Să ajungă iarna la muncă, înainte ca plugurile să fi curăţat drumurile, este de neconceput pentru cei care conduc autovehicule cu tracţiune faţă. Cu 4x4, în schimb, ajungeţi la timp.
 4. Drumuri acoperite de zăpadă şi trafic din sens opus: cu tracţiunea integrală nu este nicio problemă să vă opriţi pe drum înclinat şi să porniţi din nou de pe loc, după ce aţi ocolit obstacolele.

Descoperiţi modelele 4x4.