Oferta atractivă de automobile 4x4 Modelele Škoda cu tracţiune integrală

o

Octavia Combi 4x4

Cea mai nouă generaţie Octavia impresionează cu caracteristicile sale dinamice optime.Acestea se datorează tehnologiilor moderne, având la bază cuplajul lamelar electronic de ultimă generaţie, în combinaţie cu motoarele puternice şi tehnologia inovatoare folosită pentru şasiu.

Sistemul de tracţiune integrală al versiunii Octavia Combi 4x4 vă ajută să avansaţi mereu în siguranţă, chiar şi în condiţii meteo nefavorabile, sau pe drumuri dificile.Octavia Combi 4x4 este disponibilă cu trei motoare puternice: două motoare diesel 2,0 l TDI de 150 CP şi 184 CP DSG, precum şi un motor pe benzină 1,8 l TSI de 180 CP (de asemenea cu transmisia automată DSG).

Modelul oferă, de asemenea, mult spaţiu, numeroase soluţii "Simply Clever" şi un excelent caracter funcţional.

Drive test cu Kodiaq 4x4

Teren abrupt, pietriş, noroi sau gropi?Kodiaq cu sistem 4x4 nu se teme de nicio provocare!Expertul în off-road va naşte pasiuni în fiecare călătorie, cu capacitatea sa de a face faţă terenului accidentat şi cu manevrabilitatea sa excelentă: însoţitorul perfect în aventură.

Tracţiunea integrală are la bază un cuplaj lamelar controlat electronic.Distribuţia puterii pe puntea spate se face automat, astfel încât, în condiţii normale de drum, să fie utilizate toate avantajele tracţiunii faţă, iar în condiţii de drum greu, să intervină tracţiunea integrală.

Siguranţă la drum, cu Superb 4x4

La Škoda Superb 4x4, veţi simţi imediat nivelul mai ridicat de siguranţă, atât în virajele abordate sportiv, cât şi în condiţii de iarnă.Sunt oferite patru motoare, cu tehnologie de ultimă oră.Transmiterea cuplului către cele patru roţi se face automat, în funcţie de condiţiile de mers.

Totodată, Škoda Superb şi Škoda Superb Combi dispune, desigur, şi de avantajele oferite de toate modelele Škoda:spaţiu generos, funcţionalitate excelentă, confort ridicat, siguranţă de top, raport optim preţ/valoare şi eleganţă suverană.Škoda Superb oferă, de asemenea, confort mai ridicat decât este uzual în clasa medie.