Enyaq

𝗶V

Descoperiți noi posibilități!

DESIGN ELEGANT ŞI ALURĂ IMPUNĂTOARE

O trăsătură specifică SUV-urilor Škoda este alura impunătoare și designul elegant. Škoda Enyaq iV se integrează perfect în această familie, nu doar prin design ci și prin spațiul generos de care se bucură toți pasagerii.

PRIMUL SUV 100% ELECTRIC

Cu CITIGOe iV am demonstrat deja că mobilitatea electrică este incitantă, iar cu Enyaq iV ne extindem acum familia electrică. SUV-ul este construit pe platforma modulară dezvoltată special pentru autoturismele electrice și oferă tehnologie de ultimă oră, funcție de încărcare rapidă a bateriei și o autonomie generoasă.

CALITATE ȘI MULT SPAȚIU

Interiorul complet nou și mult spațiu pentru pasageri. Finisajele de calitate superioară, numeroasele compartimente de depozitare și portbagajul care se ridică la standardele deja consacrate ale gamei Škoda sporesc confortulul călătoriei tale. Cu o grijă sporită față de mediul înconjurător, Škoda Enyaq iV atrage atenția și prin materialele sustenabile folosite la fabricarea sa.

INTELIGENT, INOVATOR, INTUITiV

Pe lângă un concept de interior total nou, Škoda Enyaq iV oferă și o gamă largă de soluții inteligente și inovatoare, ce pot fi folosite intuitiv. Printre acestea se numără afișajul Virtual Cockpit inclus în dotarea standard, plus diverse sisteme de conectivitate și iluminarea ambientală LED.

Simply Clever-Technologie

Travel Assist preia parțial controlul asupra automobilului pentru a simplifica atât condusul automobilului, cât și supravegherea traficului.
Sisteme de asistență avansate, pentru călătorii sigure.
Tehnologia avansată cu LED asigură performanțe optimizate, consumă mai puțină energie și dispune de funcții noi pentru siguranță.
Nu mai trebuie să vă faceți niciun fel de griji în privința manevrelor de parcare, căci asistentul pentru parcare găsește locul potrivit automobilului, chiar și pe spațiile strâmte.

MEREU ON-LINE

Sistemele de infotainment de nouă generație cu SIM integrat vă oferă numeroase funcții practice, precum informații din trafic și conexiunea WiFi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.