Škoda Enyaq iV

TRACȚIUNE SPATE SAU INTEGRALĂ

Tracțiunea pe puntea spate revine acum la Škoda, aducând cu sine și toate avantajele inerente. Astfel, la volan, veți observa avantajele deja de la demaraj și veți aprecia apoi și diametrul de bracaj mai mic și senzația calmă la rulare.

Motorul electric montat pe puntea spate poate fi, de asemenea, suplimentat cu încă un motor pe puntea față. Astfel, Enyaq iV va fi disponibil și cu tracțiune integrală în trimestrul 2/2021.

Škoda Enyaq iV

DRiVING MODE SELECTION SI DYNAMIC CHASSIS CONTROL

Enyaq iV este disponibil cu funcția de selectare a modului de condus, cunoscută deja și de la alte modele Škoda. Astfel, șoferul poate alege dintre șase moduri de condus (Eco+, Eco, Confort, Sport și Individual), pentru a modifica  reacția automobilului la acționarea pedalei de accelerație, precum și cuplul disponibil, viteza maximă și puterea sistemului de climatizare. În combinație cu Dynamic Chassis Control trenul de rulare va fi adaptat corespunzător modului de condus selectat.

Škoda Enyaq iV

ALEGEȚI CAPACITATEA BATERIEI ÎN FUNCȚIE DE NECESAR

Bateria este integrată în podeaua automobilului, ceea ce coboară centrul de greutate al automobilului, având efect pozitiv mai ales în viraje. Totodată astfel se asigură și spațiu și mai amplu pentru ocupanți. Bateria este oferită în trei variante diferențiate în funcție de capacitatea brută: 55*, 62 și 82 kWh. Capacitatea brută a bateriei este reflectată și în denumirea liniei de echipare a automobilului (50, 60 și 80) și îi determină puterea și autonomia. Pentru a reduce la minimum solicitarea bateriei, am dezvoltat și o pompa de căldură pentru Enyaq iV, care poate fi folosită pentru încălzirea și răcirea autoturismului.

*disponibilă începand cu trimestrul 3/2021

Škoda Enyaq iV

ÎNCĂRCARE

Enyaq iV este echipat cu un sistem de încărcare CCS (Combined Charging System). Astfel, automobilul poate fi încărcat în curent alternativ până la o putere de încărcare de 11 kW sau în curent continuu până la 125 kW. O alternativă la încărcarea de la o sursă externă de curent constă în recuperarea energiei de frânare. Această funcție transformă energia cinetică a autoturismului în energie electrică, ce este stocată în bateria de înaltă tensiune.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală