Škoda Enyaq iV

UN CONCEPT NOU, DAR LA ACEEAȘI CALITATE RIDICATĂ

Noul interior oferă toate punctele oferte cu care ne-a obișnuit deja Škoda de la modelele sale de până acum, iar în plus surprinde cu spațiul chiar și mai amplu și cu un număr și mai mare se soluții ingenioase. Astfel, de pildă, planșa de bord ce copiază forma capotei frontale, cu protuberanța specifică, ce așază sigla în poziție elevată. Drept urmare, și panoul instrumente dispune de o zonă înălțată, ce servește drept suport pentru mâna ce operează display-ul sistemului de infotainment. Și desigur că interiorul impresionează și la acest model cu numeroase compartimente de depozitare ce stau la dispoziția fiecărui ocupant.

Škoda Enyaq iV

SISTEMUL DE PROPULSIE NU ESTE SINGURUL ASPECT SUSTENABIL

Noul Enyaq iV nu menajează natura doar prin prisma sistemului său de propulsie fără emisii, ci și datorită materialelor ecologice folosite la interior. Astfel, pielea scaunelor finisate în nuanța Cognac a fost tăbăcită cu ajutorul frunzelor de măslin, ce altfel ar fi aruncate ca deșeu industrial. Iar pentru linia de echipare Lodge, scaunele au fost acoperite în proporție de 40% cu lână naturală și 60% cu poliester realizat din sticle PET reciclate.

Škoda Enyaq iV

SPECIFIC MĂRCII Škoda: PORTBAGAJUL INGENIOS

Un punct forte caracteristic tuturor modelelor Škoda este portbagajul de dimensiuni peste medie, cu soluții inteligente și finisaje de calitate. Enyaq iV continuă și această tradiție, cu numeroase dotări ce vă vor simplifica simțitor cotidianul.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală