Škoda Enyaq iV

VIRTUAL COCKPIT

O dotare foarte specială de la interior este Virtual Cockpit, un nou sistem compact ce afișează doar cele mai importante informații. Virtual Cockpit este o dotare standard pentru Enyaq iV și poate fi completat cu un head-up display ce este echipat în premieră pentru Škoda cu tehnologie de realitate augmentată. Informațiile afișate în realitatea augmentată sunt poziționate deasupra datelor proiectate de head-up display.

Škoda Enyaq iV

PĂSTRAŢI LEGĂTURA

Ecranul de 10 sau de 13 inchi al sistemului de infotainment reprezintă abia începutul și vă permite să setați funcțiile de bază ale automobilului, precum aerisirea și sistemele de asistență pentru siguranță. Adițional, Enyaq iV oferă și o gamă largă de opțiuni de conectivitate, precum conectorii USB-C, o conexiune wireless cu smartphone-ul dumneavoastră și controlarea de la distanță a automobilului dumneavoastră folosind Škoda Connect.

Škoda Enyaq iV

TRANSFORMAȚI FIECARE CĂLĂTORIE ÎNTR-O EXPERIENȚĂ SPECIALĂ

Sistemul de climatizare cu reglaje pe două sau trei zone poate fi completat opțional și cu pompa de căldură. Iar iluminarea rafinată cu LED pentru interior vă permite să iluminați diferite zone din interior în culori diferite și la intensitate diferită, pentru a crea o atmosferă cu adevărat specială și personalizată. De asemenea, puteți beneficia de sistemul de selectare a modului de condus, de asistentul pentru parcare, dar și de multe alte funcții și dotări aparte. Enyaq iV vă oferă numeroase funcții și dotări ce vă vor transforma călătoriile de zi cu zi în experiențe incitante, ieșite din comun.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală