Farurile cu LED Škoda Enyaq iV

Farurile cu LED

Škoda Enyaq iV este echipată în dotarea standard cu faruri LED, la care această tehnologie este folosită pentru luminile de întâlnire, luminile de drum, poziție și luminile de zi. Tehnologia LED oferă mai multe avantaje. Astfel, acest tip de faruri au o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică.

Farurile cu LED Škoda Enyaq iV

BLOCURILE OPTICE SPATE CU LED

Škoda Enyaq iV dispune de blocuri optice spate cu LED în dotarea standard. Diodele luminoase sunt astfel sursa de lumină pentru stopurile de frână, luminile de poziție și luminile de ceață din spate.

Farurile cu LED Škoda Enyaq iV

FARURILE MATRIX LED

Versiunea avansată a farurilor oferite pentru acest model folosește LED-uri pentru toate funcțiile de iluminare, acestea fiind mai performante și mai puternice decât becurile obișnuite folosite anterior pentru faruri și oferă adițional lumini laterale și funcția inovatoare Matrix.

Farurile cu LED Škoda Enyaq iV

BLOCURILE OPTICE SPATE CU LED ȘI LUMINI DINAMICE DE SEMNALIZARE

Blocurile optice din spate cu LED folosesc această tehnologie pentru diferite funcții de iluminare. Printre funcțiile sale foarte speciale se numără luminile pentru marșarier integrate în ambele module, precum și luminile animate de semnalizare ce vor atrage cu siguranță toate privirile. Blocurile optice din spate susțin, de asemenea, funcția Coming Home/Leaving Home, ce creează o animație luminoasă specială în faruri și blocurile optice din spate atunci când încuiați și descuiați automobilul.

Farurile cu LED Škoda Enyaq iV

FUNCȚIA MATRIX

Folosind camera video multifuncțională, ce recunoaște lumina provenită de la vehiculele ce vin din sens opus, precum și chip-uri ce pot fi acționate individual, funcția Matrix a farurilor LED dezactivează în timp real modulele farului care i-ar putea deranja pe ceilalți șoferi sau s-ar reflecta deranjant pentru dumneavoastră în indicatoarele de circulație. Astfel drumul va fi perfect iluminat și siguranța va fi și mai ridicată.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală