Parcare facilă Škoda Enyaq iV

MANOEUVRE ASSIST

Dacă la manevrele de parcare nu frânați la timp, în ciuda semnalului de avertizare, asistentul opțional Manoeuvre Assist oferit pentru Enyaq iV va frâna autonom mașina în locul dumneavoastră, pentru a împiedica un eventual accident.

Parcare facilă Škoda Enyaq iV

CAMERA VIDEO RETROVIZOARE

Cu camera video pentru marșarier integrată în mânerul hayonului veți beneficia de confort și orientare. Camera redă zona din spatele automobilului pe display-ul sistemului de infotainment, adăugând și linii directoare dinamice, corespunzătoare lățimii automobilului.

Parcare facilă Škoda Enyaq iV

SISTEMUL VIDEO „AREA VIEW“

Vreți să știți în fiecare moment ce exact se petrece în jurul automobilului dumneavoastră? Cu Area View veți vedea întreaga zonă ce înconjoară autoturismul, redată pe ecranul sistemului de infotainment, din mai multe perspective înregistrate de obiectivele cu unghi larg ale celor patru camere video integrate în partea din față a autoturismului, precum și în spate și în carcasele oglinzilor exterioare. Vederea panoramică de 360 de grade simplifică manevrele de parcare, precum și manevrarea pe străduțele înguste.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală