Conectivitate Škoda Enyaq iV

SISTEME DE INFOTAINMENT DE ULTIMĂ ORĂ

Noua Škoda Enyaq iV este echipată cu un sistem de infotainment cu touch-slider. Acesta vă permite să ajustați volumul muzicii, să măriți harta de navigație sau să o faceți mai mică, precum și să reglați temperatura sistemului de climatizare. Cu SmartLink puteți să utilizați și controlați aplicațiile smartphone-ului prin intermediul display-ului sistemului de infotainment. Škoda Connect include mai multe servicii on-line, printre care se numără și serviciul de apel de urgență, actualizări pentru soft și accesul de la distanță la funcții de bază specifice automobilelor electrice.

Conectivitate Škoda Enyaq iV

Škoda CONNECT

Škoda Connect oferă funcția de navigație on-line și servicii de informare, inclusiv informații din trafic și opțiunea de a controla anumite funcții ale automobilului de la distanță, de pe smartphone. Funcția de apel de urgență este o altă funcție integrată aici, ce contactează automat serviciile de urgență în cazul care are loc un accident.

Conectivitate Škoda Enyaq iV

REMOTE ACCES ȘI ÎNCĂLZiRE STAȚIONARĂ

Cu ajutorul funcției Škoda Connect de acces de la distanță, puteți activa aerisirea interiorului încă înainte de a ajunge la automobil. Este o funcție utilă mai ales în zilele caniculare de vară, când veți beneficia de o temperatură plăcută deja din momentul în care ajungeți la autoturismul parcat în soare.

Conectivitate Škoda Enyaq iV

PÂNĂ LA PATRU INTERFEȚE USB-C

Enyaq iV include în dotarea standard două interfețe USB-C moderne, cu iluminare de fundal, ce permit transferul de date și alimentarea/încărcarea dispozitivelor. Aveți posibilitatea de a adăuga opțional încă două conectoare tip C, precum și o priză de 230 V, cu ajutorul cărora și pasagerii de pe banchetă își vor putea încărca dispozitivele.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală