Detalii Simply Clever Škoda Enyaq iV

Compartimentul pentru umbrelă

Škoda Enyaq iV dispune de compartimente pentru umbrele în ambele portiere frontale, precum și de o umbrelă în portiera șoferului, pentru ca dumneavoastră să fiți optim pregătit dacă vă surprinde ploaia la drum. Opțional puteți comanda și o a doua umbrelă, pentru compartimentul din dreapta.

Detalii Simply Clever Škoda Enyaq iV

Suportul pentru vesta reflectorizantă

Cunoașteți desigur anunțul din avion, care vă spune că vesta de salvare se află sub scaunul dumneavoastră. Škoda a dezvoltat acum și varianta de șosea, în deplină armonie cu filosofia Simply Clever. E adevărat că nu este o vestă gonflabilă, dar cert e că pe timp de noapte, suprafața sa reflectorizantă vă poate salva viața. Aceste veste sunt păstrate în siguranță și la îndemână în compartimentele lor special dedicate din portierele din față și din spate, pentru a putea fi găsite rapid în caz de urgență.

Detalii Simply Clever Škoda Enyaq iV

Sistemul electric de blocare pentru siguranța copiilor

Când utilizați sistemul mecanic de blocare a ușilor pentru siguranța copiilor, trebuie să fiți mereu atent și să schimbați manual setarea direct de la respectiva portieră, când aveți copii la bord și apoi din nou să modificați setarea când aveți pasageri adulți pe locurile din spate. Dar acum puteți activa și dezactiva electronic sistemul de siguranță pentru protecția copiilor, fără a fi nevoie să vă ridicați de pe scaunul șoferului.

Detalii Simply Clever Škoda Enyaq iV

Măsuțele rabatabile

Măsuțele rabatabile practice inclusiv suport pentru băuturi pot fi integrate opțional în spătarele scaunelor frontale.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală