Škoda Enyaq iV

Hayonul electric

Cu hayonul electric opțional puteți deschide portbagajul la simpla apăsare a unui buton sau folosind chele autoturismului. Ca alternativă, hayonul poate fi, de asemenea, acționat cu funcția Confort de deschidere și închidere. Pentru aceasta trebuie doar să mișcați piciorul în apropierea senzorului de pe bara de protecție din spate, iar hayonul se va deschide ca prin magie.

Škoda Enyaq iV

Sistemul de acoperire a portbagajului

Sistemul automat de acoperire a portbagajului vă ascunde bagajele de ochii curioși. Veți aprecia sistemul automat la încărcarea și descărcarea bagajului, căci după ce veți deschide hayonul, sistemul se va retrage automat, fără ca dumneavoastră să fiți nevoit să interveniți.

Škoda Enyaq iV

Elementele de fixare

În stilul caracteristic modelelor Škoda, portbagajul Škoda Enyaq iV oferă detalii deosebit de practice. Astfel, de pildă, elementele de fixare vă permit să transportați lucrurile în siguranță în portbagaj. Trebuie doar să împingeți cutiile sau pungile cu cumpărături între elemente, și nimic nu va mai aluneca de pe loc. Când nu aveți nevoie să folosiți elementele, le puteți plia și depozita pe partea laterală a portbagajului.

Škoda Enyaq iV

Cârligele pentru genți din portbagaj

Caracterul flexibil și utilizarea variabilă a portbagajului de la Enyaq iV se datorează și cârligelor robuste de pe pereții laterali ai portbagajului. Acestea servesc la agățarea diferitelor obiecte sau genți și plase, care nu ar fi stabile dacă ar fi așezate pur și simplu pe podea sau ar aluneca necontrolat.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală