Design Škoda Fabia

Frumos și funcțional în același timp

Farurile LED dau impresia că Fabia are o privire pe deplin concentrată și împreună cu grila evidențiată a radiatorului și cu formele ingenioase ale capotei motorului creează o combinație reușită de eleganță rafinată și dinamism atractiv. Diafragmele active din spatele grilei radiatorului ce se închid și deschid în funcție de necesarul de aer de răcire contribuie la coeficientul aerodinamic de 0,28 cu care se poate lăuda Fabia. Este cel mai bun coeficient aerodinamic din segmentul de autoturisme din care face parte Fabia și vă ajută să reduceți numărul drumurilor la stația de alimentare.

Design Škoda Fabia

Profil de încredere

Look-ul dinamic al modelului Fabia este accentuat de panta ascendentă a liniei geamurilor, contrastând cu linia descendentă a plafonului. Elementul distinctiv al modelelor Škoda, așa-numita linie Tornado, este trasată pe întreaga lungime a profilului automobilului, de la faruri și până la blocurile optice din spate. Aceste detalii ce nu reprezintă doar tendințe de moment, ci dau valoare pe termen lung, demonstrează încă o dată că frumusețea vine din simplitate.

Design Škoda Fabia

Spate inconfundabil

Partea din spate a automobilului este dominată de blocurile optice triunghiulare, poziționate la înălțime mai mare și extinse până pe partea laterală a caroseriei. Se face aici remarcat și înscrisul inconfundabil Škoda.

Design Škoda Fabia

O lume plină de culori

Exprimați-vă personalitatea prin culori. Beneficiați de gama cromatică creată special pentru Fabia, optând pentru "Colour Concept", cu care puteți alege pentru plafonul și oglinzile exterioare ale automobilului o nuanță diferită față de culoarea caroseriei. Ce preferați? Negru Magic pearleffect sau Gri Graphit metalizat?

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală