Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Spațiu ŠKODA FABIA Combi

Senzație de libertate

Plafonul panoramic opţional de mari dimensiuni, cu sticlă cu tentă închisă şi cu jaluzea oferă o lumină naturală plăcută la interior şi aer proaspăt.

Spațiu ŠKODA FABIA Combi

Scaune sport

Scaunele sport, tetierele integrate în spătare şi pedalierul cu finisaj din oţel inoxidabil conferă modelului FABIA Combi un look şi mai sportiv.

Spațiu ŠKODA FABIA Combi

Portbagaj

Deşi la exterior este compactă, ŠKODA FABIA Combi oferă mult spaţiu la interior, pentru până la 5 persoane, plus bagajele lor. Portbagajul de 530 de litri este cel mai mare din segment. Cu bancheta rabatată, FABIA Combi are chiar o capacitate de transport de 1.395 litri.

Spațiu ŠKODA FABIA Combi

Mai mult spațiu pe bancheta din spate

La lungimea de 1.674 mm, interiorul celei de-a treia generaţii a modelului FABIA oferă un spaţiu foarte generos, chiar dacă aveţi planuri mari de cumpărături sau poate doriţi să traversaţi continentul. Bancheta cu capitonajul profilat oferă un confort ridicat, inclusiv în spate.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală