Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever

Portbagaj

Automobil mic, hayon mare: FABIA Combi oferă suficient spaţiu, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele lor. Portbagajul cuprinde 530 de litri, iar cu spătarele scaunelor din spate rabatate, volumul de încărcare se ridică chiar la 1.395 de litri.

ŠKODA FABIA Combi Simply Clever

Recipient resturi

Cotoare de măr, ambalaje de bomboane şi bilete de parcare. Unde să le puneţi pe toate? Şi pentru această problemă, ŠKODA vă oferă o soluţie Simply Clever utilă: un mic recipient pentru resturi, care poate fi agăţat de spaţiul de depozitare de pe uşa din dreapta faţă şi poate fi scos cu ușurință, pentru a fi golit. Lângă acesta mai are loc şi o sticlă de 1,5 litri.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Compartiment depozitare

Rapid la îndemână: în portierele din faţă este un compartiment în care puteţi păstra, de exemplu, vesta reflectorizantă sau o gustare pentru drum.

ŠKODA FABIA Simply Clever

Racletă pentru gheață

Un detaliu Simply Clever care îşi va dovedi din plin utilitatea în dimineţile geroase. Acum nu mai sunteţi nevoit să căutaţi prin toată maşina după racletă, pentru că racleta din clapeta rezervorului este mereu la îndemână când aveţi nevoie de ea.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală