Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Cameră video spate

Pentru a simplifica şi mai mult manevrele de parcare, puteţi echipa FABIA Combi cu o cameră video retrovizoare.Aceasta verifică zona din spatele maşinii şi indică drumul perfect pentru o manevră sigură de parcare pe locul ales.Lăţimea automobilului va fi, de asemenea, avută în vedere.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Senzori parcare față-spate

Manevrabilitatea excelentă a modelului FABIA Combi permite parcări foarte facile.De asemenea, puteţi apela şi la ajutorul senzorilor de parcare. Aceştia pot fi integraţi în barele de protecţie din faţă şi din spate, pentru a monitoriza distanţa faţă de eventuale obstacole.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Afișaj Maxi-DOT

Display-ul central Maxi-DOT ţine şoferul la curent cu diferite informaţii furnizate de computerul de bord, ca de exemplu temperatura exterioară, ora şi distanţa parcursă (în respectiva zi, de la ultima alimentare şi per total).De asemenea, acesta afişează informaţii referitoare la sistemele de asistenţă, radio sau smartphone-ul conectat prin Bluetooth.Pentru temperatura antigelului şi nivelul combustibilului există afişaje analogice separate.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Funcții smart

Din meniul "CAR" al sistemelor de infotainment Bolero şi Swing puteţi controla diferite funcţii oferite de FABIA Combi, precum asistenţii şi senzorii pentru lumină şi parcare.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Tempomat

Tempomatul cu limitator de viteză inclus menţine automat viteza selectată.Îl puteţi dezactiva călcând puternic pe pedala de acceleraţie.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Asistenți de ploaie și lumină

Ploaia şi înserarea nu vă vor mai afecta.FABIA Combi poate fi echipată cu un senzor pentru ploaie în piciorul oglinzii interioare. Acesta va activa automat ştergătoarele de parbriz şi va regla viteza acestora.Senzorul pentru lumină aprinde automat farurile când lumina din mediul ambiant scade sub un anumit nivel (de exemplu la trecerea printr-un tunel sau când se înserează).

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Sistemul KESSY

Să deschideţi maşina, să porniţi şi să opriţi motorul fără să fie nevoie să căutaţi cheia?Acest confort vă este oferit de KESSY.Trebuie doar să trageţi de mânerul uşii (sau să apăsaţi pe butonul de pe hayon) şi automobilul va fi descuiat automat.Puteţi apoi porni maşina, apăsând doar butonul corespunzător.Acesta se află în dreapta volanului.

ŠKODA FABIA Combi - Confort

Climatronic

Sistemul electronic de climatizare Climatronic vă permite să setaţi temperatura dorită pentru interiorul maşinii, care va fi apoi menținută cu ajutorul senzorilor şi al sistemului electronic de control.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală