Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Radio Blues

Sistemul audio Blues dispune de radio cu 12 poziţii de memorie pentru posturi, plus un slot pentru carduri SD. Pe consola centrală găsiţi câte o conexiune AUX-IN şi USB.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Sistemul audio Swing

Fie cântecele pentru copii, muzică pop sau rock, sau poate un concert clasic: cu sistemul audio Swing, fiecare călătorie devine mai scurtă. Acest sistem include funcţia radio cu 18 poziţii de memorie pentru posturi, o antenă duală şi un slot pentru carduri SD, plus câte o conexiune AUX-IN şi USB.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

sistemul audio Bolero

Sistemul audio Bolero dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. Pentru a asculta muzica preferată, aveţi la dispoziţie variate posibilităţi, ca de exemplu conexiunea AUX-IN şi intrarea USB, precum şi slot-ul pentru carduri SD.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Sistem navigație Amundsen

Sistemul de radio-navigaţie Amundsen dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare Multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. De asemenea, oferă o conexiune audio, o conexiune USB şi un slot pentru card-uri SD, astfel încât să dispuneţi de variate posibilităţi de a asculta muzica salvată, de exemplu, în format MP3 sau WMA.

ŠKODA FABIA Combi Infotainment

Pachetul audio "ŠKODA Surround"

Transformaţi-vă automobilul FABIA Combi într-o sală de concerte:sistemul de sunet ŠKODA Surround dezvoltat cu un producător de sisteme audio de renume dispune de 6 difuzoare. Prin intermediul unui soft special, pot fi activate adiţional încă 2 difuzoare virtuale în faţă şi în spate.Sistemul generează, de asemenea, un efect virtual impresionant de subwoofer.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală