Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Detalii Clever ŠKODA FABIA Combi

Suport multimedia

V-aţi întrebat până acum în ce fel aţi putea fixa telefonul mobil sau MP3-playerul când sunteţi la drum? Atunci suportul Simply Clever este accesoriul potrivit pentru dumneavoastră. Astfel, valoroasele dispozitive multimedia vor fi mereu la vedere şi la îndemână şi vor fi în siguranţă, chiar şi în virajele abordate cu viteză.

Detalii Clever ŠKODA FABIA Combi

Plase pentru depozitare

În plasele de pe părţile laterale ale scaunelor din faţă încap toate lucrurile personale ale pasagerilor modelului FABIA Combi. Ei vor avea astfel la îndemână în orice moment telefoanele lor mobile şi portofelele, de exemplu.

Detalii Clever ŠKODA FABIA Combi

Loc pentru sticle

Pentru a vă stinge setea: unul dintre numeroasele suporturi geniale pentru sticle este inclus în torpedou.

Detalii Clever ŠKODA FABIA Combi

Recipient pentru resturi

Cotoare de măr, ambalaje de bomboane şi bilete de parcare. Unde să le puneţi pe toate? Copiii sunt experţi în producerea de resturi când sunt la drum. De aceea, ŠKODA vă oferă o soluţie Simply Clever şi utilă: un mic recipient pentru resturi, care poate fi agăţat de spaţiul de depozitare de pe uşa din dreapta faţă şi poate fi scos cu ușurință, pentru a fi golit. Lângă acesta mai are loc şi o sticlă de 1,5 litri.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală