Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Detalii

ŠKODA FABIA Combi

Dimensiuni

Datorită înălţimii sale reduse, Fabia Combi are un look şi mai dinamic.Ampatamentul său mai mare creează condiţiile optime pentru suspensiile mai confortabile. Caroseria relativ scurtă pentru un model break prezintă avantaje considerabile la manevrele de parcare în oraş. Dar în ciuda caroseriei mai scurte, ocupanţii maşinii profită de un interior mai mare, deoarece Fabia este mai lată cu 9 cm decât modelul precedent. Şi portbagajul oferă mult spaţiu: este mai mare şi mai practic, datorită formei sale simple, fără colţuri deranjante.

Siguranţă

Dotări adiţionale de siguranţă
  • Sistemul ABS împiedică blocarea roţilor la frânarea de urgenţă sau la frânarea pe suprafeţe alunecoase.
  • Asistentul pentru frânare ajută şoferul când trebuie să frâneze brusc şi puternic, crescând puterea de frânare.Astfel poate fi scurtată distanţa de frânare.
  • Sistemul MSR (sistemul de reglaj al momentului motor) contracarează tendinţa de blocare a roţilor antrenate la frânarea automobilului pe suprafeţe alunecoase.
  • Sistemul ASR (sistemul de control al tracţiunii) împiedică rotirea în gol a roţilor la demarare şi la accelerarea pe suprafeţe de rulare alunecoase.
  • Sistemul EDS (diferenţialul blocabil electronic) ajută la accelerare şi la urcarea rampelor cu tracţiune redusă pe una dintre roţile de antrenate.
  • Sistemul XDS+ (diferenţial blocabil electronic transversal) ajută şoferul în virajele strânse şi are grijă ca automobilul să aibă o ţinută neutră în virajele abordate dinamic. În principiu, sistemul electronic de comandă simulează un diferenţial blocabil, pentru a optimiza tracţiunea şi caracteristicile dinamice în viraje.
  • Cu sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, şoferul poate verifica în orice moment presiunea din anvelope.
  • Asistentul opţional HHC (asistentul de pornire din rampă) ajută şoferul la demararea în siguranţă pe teren înclinat. Sistemul se activează începând cu o înclinaţie de 5 grade şi permite demararea facilă şi sigură în rampă, fără să fie necesară utilizarea frânei de mână,împiedicând deplasarea neintenţionată înapoi a maşinii sau oprirea motorului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală