Modele

Conectivitate - ŠKODA FABIA Combi

Port USB

Veşti bune! FABIA Combi oferă suficiente mufe USB pentru toată lumea .Astfel, pasagerii din spate pot folosi două intrări USB cu funcție de încărcare, iar ocupanţii locurilor din faţă au la dispoziţie intrarea USB de pe consola centrală.

Conectivitate - ŠKODA FABIA Combi

ŠKODA Connect

Interfaţa ŠKODA Connect vă oferă acces la două servicii on-line: Infotainment Online vă oferă servicii pentru navigaţie şi de informare în timp real. Iar Care Connect vă pune la dispoziţie funcţii pentru service şi siguranţă,permiţându-vă să accesaţi de la distanţă sistemul modelului FABIA şi oferindu-vă servicii de asistenţă în situaţiile în care aveţi nevoie de ajutor.

Conectivitate - ŠKODA FABIA Combi

Buton SOS

Printre funcţiile de conectivitate ale modelului FABIA Combi se numără şi serviciul de apel de urgenţă. Apăsând butonul roşu de la nivelul plafonului, veţi activa serviciul de apel de urgenţă.Sistemul se va activa automat dacă se declanşează airbag-urile.

Conectivitate - ŠKODA FABIA Combi

SmartLink

ŠKODA FABIA Combi poate fi acum interconectată la nivel maxim cu smartphone-ul dumneavoastră.Cu ajutorul sistemului SmartLink, toate aplicaţiile compatibile pot fi redate pe ecranul sistemului radio, pentru a fi utilizate prin intermediul acestuia. Trebuie doar să fie certificate pentru utilizarea în automobile. Sistemul SmartLink este compatibil şi cu aplicaţia ŠKODA OneApp. Această vă oferă acces la numeroase date despre călătorii.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală