Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA FABIA Design

Design modern și dinamic

Este automobilul perfect pentru toţi cei care nu vor să renunţe la stil, chiar dacă optează pentru un automobil compact. Încă de la prima privire, designul său dinamic şi modern atrage toate privirile.

ŠKODA FABIA Design

Linii clare

Partea de sub hayon prezintă o înclinare inconfundabilă spre interior, care subliniază contrastul între lumină şi umbră, conferind totodată şi lăţime vizuală. Forma literei C, specifică blocurile optice spate ale tuturor modelelor ŠKODA, este accentuată în mod special de benzile negre. Cele două triunghiuri ascuţite din spate creează o legătură vizuală între blocurile optice din spate şi hayon.

ŠKODA FABIA Design

Jocuri de lumini și umbre

Aşa-numita linie Tornado este trasată pe întreaga lungime a automobilului, creând un joc interesant între lumină şi umbră pe suprafaţa caroseriei. Silueta clară a geamurilor laterale este definită prin linii şi forme drepte, formând o unitate vizuală clară. Plafonul modelului FABIA coboară uşor spre spate, iar pasajele roţilor prezintă contururi marcante.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală