Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA FABIA Confort

Cameră video

Pentru a simplifica şi mai mult manevrele de parcare, puteţi echipa FABIA cu o cameră video retrovizoare. Aceasta monitorizează zona din spatele maşinii şi indică drumul perfect pentru o manevră sigură de parcare pe locul ales. Lăţimea automobilului va fi, de asemenea, avută în vedere.

ŠKODA FABIA Confort

Senzori de parcare față - spate

Manevrabilitatea excelentă a modelului FABIA permite condusul foarte facil pe locurile de parcare. De asemenea, puteţi apela şi la ajutorul senzorilor de parcare. Aceştia pot fi integraţi în barele de protecţie din faţă şi din spate, pentru a monitoriza distanţa faţă de eventuale obstacole.

ŠKODA FABIA Confort

Computer de bord Maxi-DOT

Display-ul central Maxi-DOT ţine şoferul la curent cu diferite informaţii furnizate de computerul de bord, ca de exemplu temperatura exterioară, ora şi distanţa parcursă (în respectiva zi, de la ultima alimentare şi per total). De asemenea, acesta afişează informaţii referitoare la sistemele de asistenţă, radio sau smartphone-ul conectat prin Bluetooth. Pentru temperatura antigelului şi nivelul combustibilului există afişaje analogice separate.

ŠKODA FABIA Confort

Setările autovehiculului

Din meniul "CAR" al sistemelor de infotainment Bolero şi Swing puteţi controla diferite funcţii oferite de FABIA, precum asistenţii şi senzorii pentru lumină şi parcare.

ŠKODA FABIA Confort

Tempomat

Tempomatul cu limitator de viteză inclus menţine automat viteza selectată.Îl puteţi dezactiva călcând puternic pe pedala de acceleraţie.

ŠKODA FABIA Confort

Senzor ploaie și asistent fază lungă

Ploaia şi înserarea nu vă vor mai afecta. FABIA poate fi echipată cu un senzor pentru ploaie în piciorul oglinzii interioare. Acesta va activa automat ştergătoarele de parbriz şi va regla viteza acestora. Senzorul pentru lumină aprinde automat farurile când lumina din mediul ambiant scade sub un anumit nivel (de exemplu la trecerea printr-un tunel sau când se înserează).

ŠKODA FABIA Confort

Sistemul KESSY: Start - Stop

Să deschideţi maşina, să porniţi şi să opriţi motorul fără să fie nevoie să căutaţi cheia? Acest confort vă este oferit de KESSY. Trebuie doar să trageţi de mânerul uşii (sau să apăsaţi pe butonul de pe hayon) şi automobilul va fi descuiat automat. Puteţi apoi porni maşina, apăsând doar butonul corespunzător. Acesta se află în dreapta volanului.

ŠKODA FABIA confort

Climatronic

Sistemul electronic de climatizare Climatronic vă permite să setaţi temperatura dorită pentru interiorul maşinii, care va fi apoi menținută cu ajutorul senzorilor şi al sistemului electronic de control.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală