Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Asistenți ŠKODA FABIA

Front Assist

Un alt înger păzitor de la bordul maşinii este Front Assist, inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă. Acesta vă ajută monitorizând ceea ce se întâmplă în faţa propriului autovehicul şi avertizând în cazul unui risc de coliziune. De asemenea, sistemul are capacitatea de a acţiona automat frânele pentru a reduce gravitatea urmărilor unui impact sau chiar pentru a împiedica în totalitate o coliziune.

Asistenți ŠKODA FABIA

Detector oboseală

Detectorul de oboseală evaluează datele provenite de la senzorii volanului pentru a detecta o eventuală conduită a şoferului care ar putea semnala că acesta este obosit. Dacă sistemul concluzionează că şoferul este obosit, pe display-ul Maxi-DOT de la bord se va vedea un martor care îi recomandă acestuia să facă o pauză.

Asistenți ŠKODA FABIA

ESP / XDS+

Sistemul electronic de control al stabilităţii vă ajută să faceţi faţă situaţiilor critice, în care autovehiculul ar putea derapa. Sistemul dispune de tehnologii avansate, fiind echipat inclusiv cu diferenţialul blocabil electronic XDS+. Intervenţia ţintită a sistemului XDS+ asupra roţii frontale aflate pe interiorul virajului optimizează stabilitatea automobilului la deplasarea cu viteză mai mare în viraje şi permite o manieră mai sportivă de condus. De asemenea, noul sistem Multi Collision Brake intervine automat în situaţii de urgenţă, pentru a se evita încă o eventuală coliziune după ce maşina a fost deja implicată într-un prim accident.

Asistenți ŠKODA FABIA

Limitator de viteză

FABIA este echipată cu un limitator de viteză. După cum sugerează denumirea, această funcţie nu îi permite şoferului să conducă mai repede decât viteza setată.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală