Modele

ŠKODA FABIA Infotainment

Radio Blues

Sistemul audio Blues dispune de radio cu 12 poziţii de memorie pentru posturi, plus un slot pentru carduri SD. Pe consola centrală găsiţi câte o conexiune AUX-IN şi USB.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemul audio Swing

Fie cântecele pentru copii, muzică pop sau rock, sau poate un concert clasic: cu sistemul audio Swing, fiecare călătorie devine mai scurtă. Acest sistem include funcţia radio cu 18 poziţii de memorie pentru posturi, o antenă duală şi un slot pentru carduri SD, plus câte o conexiune AUX-IN şi USB.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistemul audio Bolero

Sistemul audio Bolero dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate. Pentru a asculta muzica preferată, aveţi la dispoziţie variate posibilităţi, ca de exemplu conexiunea AUX-IN şi intrarea USB, precum şi slot-ul pentru carduri SD.

ŠKODA FABIA Infotainment

Sistem navigație Amundsen

Sistemul de radio-navigaţie Amundsen dispune de un ecran tactil color de 6,5", cu operare Multitouch, funcţie swipe şi senzori de proximitate.De asemenea, oferă o conexiune audio, o conexiune USB şi un slot pentru card-uri SD, astfel încât să dispuneţi de variate posibilităţi de a asculta muzica salvată, de exemplu, în format MP3 sau WMA.

ŠKODA FABIA Infotainment

Pachetul audio "ŠKODA Surround"

Transformaţi-vă automobilul FABIA într-o sală de concerte:sistemul de sunet ŠKODA Surround dezvoltat cu un producător de sisteme audio de renume dispune de 6 difuzoare. Prin intermediul unui soft special, pot fi activate adiţional încă 2 difuzoare virtuale în faţă şi în spate. Sistemul generează, de asemenea, un efect virtual impresionant de subwoofer.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă