Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă

Motoare - ŠKODA FABIA

Motoare MPI

Motoarele mici pe benzină sunt potrivite pentru traficul urban, deoarece ating repede temperatura optimă de funcţionare. Arhitectura simplă şi greutatea redusă asigură fiabilitate şi permit manevrarea facilă .Baza gamei de motoare este motorul de 1,0 litru pe benzină, cu 75 CP şi trei cilindri. Sistemul Start-Stop şi funcţia de recuperare a energiei de frânare sunt incluse în dotarea standard. Motoarele MPI asigură performanţe optime şi un consum redus, mai ales în oraş şi la drumurile mai scurte în afara oraşului.

Motoare - ŠKODA FABIA

Motoare TSI

TSI înseamnă caracteristici dinamice superioare, fiabilitate şi consum redus.Noile motoare 1,0 TSI pe benzină supraalimentate au trei cilindri şi o arhitectură nouă. Sistemul Start-Stop şi funcţia de recuperare a energiei de frânare sunt deja incluse în dotarea standard. Motoarele TSI sunt propulsorul perfect pentru cei care apreciază flexibilitatea motorului în orice situaţie.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală