Design Škoda Fabia

Frumos și funcțional în același timp

Farurile LED dau impresia că Fabia are o privire pe deplin concentrată și împreună cu grila evidențiată a radiatorului și cu formele ingenioase ale capotei motorului creează o combinație reușită de eleganță rafinată și dinamism atractiv. 

Design Škoda Fabia

Profil de încredere

Look-ul dinamic al modelului Fabia este accentuat de panta ascendentă a liniei geamurilor, contrastând cu linia descendentă a plafonului. Elementul distinctiv al modelelor Škoda, așa-numita linie Tornado, este trasată pe întreaga lungime a profilului automobilului, de la faruri și până la blocurile optice din spate. Aceste detalii ce nu reprezintă doar tendințe de moment, ci dau valoare pe termen lung, demonstrează încă o dată că frumusețea vine din simplitate.

Design Škoda Fabia

Spate inconfundabil

Partea din spate a automobilului este dominată de blocurile optice triunghiulare, poziționate la înălțime mai mare și extinse până pe partea laterală a caroseriei. Se face aici remarcat și înscrisul inconfundabil Škoda.

Design Škoda Fabia

O lume plină de culori

Exprimați-vă personalitatea prin culori. Beneficiați de gama cromatică creată special pentru Fabia, optând pentru "Colour Concept", cu care puteți alege pentru plafonul și oglinzile exterioare ale automobilului o nuanță diferită față de culoarea caroseriei. Ce preferați? Negru Magic pearleffect sau Gri Graphit metalizat?

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală